Жената след 50 г.: Какво не трябва да носи

Не става дума за външния вид на жената след 50 г.

С възрастта идва и осъзнаването, че жената след 50г. не е длъжна да се съобразява с каквито и да било представи как трябва да изглежда, какви черти  притежава и какъв е социалният й статус. Това е хабене на излишна енергия, която може да бъде използвана за друго.

Има неща, които една жена след 50 г. не бива да носи:

1. Тежестта на този свят

Когато носите на раменете си това бреме, вие страдате. Дори да ви харесва усещането за вселенска мощ, опитайте да се разтоварите.

2. Самосъжалението и срама

Житейските грешки – те са нещо нормално. От тях не е застрахован никой. Но дори да сте похарчили най-хубавите си години не така, както ви се е искало, не си тровете остатъка от живота със самосъжаление. Не плачете твърде често, иначе болката и разочарованието ще се превърнат в лавина. Не очертавайте очите си в черно. Независимо на колко години сте – разрешете им да сияят.

3. Розовите очила

Познавате се добре. Розовите очила пречат трезво да се погледне на реалността. Можете да противостоите на несгодите. Сложете си слънчевите очила. А еднорозите и принцовете оставете в детството. Където им е мястото.

4. Нацупени устни

Разбира се, има ситуации, в които без тях е невъзможно, но не ги носете през цялото време. Поне поради факта, че заради тях, се образуват бръчки на горната устна и под носа.

5. Лице на зла и намръщена жена

И на вас и на околните ще им е приятно да виждат усмивката и добротата в очите ви.

edna.bg


image0 (9K)