Жената на Сидеров катастрофира, шофьор налетя да я бие

Агресията спряла едва след като суданецът видял, че в колата се вози малко дете

[ad id=“225664″]

Съпругата на Волен Сидеров Деница е катастрофирала вчера. Ударилият я суданец й налетял на бой. Инцидентът е станал вчера вечерта на бул. „Симеоновско шосе“ в София.

Жената на Сидеров била в колата с невръстното им дете и нейна приятелка. След като джипът „Хонда“ и нейната кола си ударили страничните огледала, суданецът налетял на бой, научи „24 часа“ от важен човек в МВР.

Агресията спряла едва след като суданецът, който има българско гражданство, видял, че в колата се вози малко дете, според „24 часа“. От МВР обаче, твърдят, че наблизо патрулиращ полицейски екип забелязал случващото се и веднага се отзовал на място, за да прекрати агресивното поведение на шофьора – 40-годишен судански гражданин.

Мъжът е задържан за 24 часа. Макар и в шок, Деница физически е добре.

От МВР обявиха, че срещу суданеца е образувана преписка за хулиганство.

[ad id=“263680″]

„Снощи към 20.00 часа е настъпило леко пътнотранспортно произшествие между два джипа в района на столичния кв. „Витоша“ – по първоначални данни при разминаването били засегнати страничните огледала на превозните средства“, информираха от МВР.

„След инцидента, за който не е подаван сигнал на единния телефонен номер 112, водачът на единия джип започнал да обижда шофьорката на другия автомобил. Тя успяла да се оттегли. В района на бул. „Г. М. Димитров“ била застигната от мъжа, който я принудил да спре, излязъл от джипа си и насочил словесната си агресия към нея“, описаха ситуацията от вътрешното министерство.


image0 (9K)