Жената на Сашо Кадиев: В началото го мислех за гей

Александър Кадиев е твърдо против брака. Водещият на сутрешното предване „Преди обед“ от години живее на семейни начала с половинката си Таня, но не ще и да чуе за сватба. Той е убеден, че подписът в гражданското само разваля хубавите отношения между партньорите.

Сашо и жена му – танцьорката на салса Таня, са заедно от 9 години и има дъщеря на 5. Малката Катерина се появи на бял свят през 2015 г. за радост на цялото семейство и най-вече на баба си Катето Евро. Водещият е разказвал, че се запознал с хубавата пловдивчанка в родния й град и веднага хлътнал до уши.

Любопитна подробност е, че в началото тя го мислела за гей, защото гледала представлението „Горката Франция“, в което той играе хомосексуалист. Сашо толкова добре влязъл в ролята си, че чернокосата красавица объркала сценичния му образ с реалниня. Започнали да се виждат само като приятели и тя изобщо не подозирала, че Кадиев я харесва. Чак на петата среща актьорът се опитал да я целуне и истината излязла наяве.

По това време Таня прекарвала много време в Лондон по работа и имала планове да се установи там постоянно. Върнала се в България заради Сашо, но днес не съжалява за това решение, защото плод на любовта им е най-голямото им щастие – дъщеря им Катерина.

Танцьорката от малко момиче копнеела да се види в бяла рокля, но Кадиев така и не сбъднал мечтата й да бъде булка. Тя вече се примирила с тази мисъл и също се отказала от идеята за сватба.

„С Александър нямаме официален брак. Истината е, че ми се искаше да бъда булка, но с мъжа ми стигнахме до извода, че сватбата няма да помогне с нищо. За нас това не е било приоритет. Родителите ни също не са настоявали да се женим. А и мъжете като че ли много се успокояват, след като сложат подписа и придобиват чувство за собственост към съпругата. А така, ако се скараме, бързо си събирам багажа и си отивам в Пловдив. След два дни обикновено ми става мъчно и се връщам“, разказвала е Таня за бурната си връзка с актьора.

Тя не крие, че с него често имат конфликти – предимно заради битовизми. „Споровете ни са само ако не съм сготвила и не съм изчистила къщата. За него това е много важно – жената е длъжна да прави тези неща. Когато има манджа и всичко е подредено, нещата са розови. В противен случай започват едни драми“, признава половинката на Кадиев. Често се спречквали и заради видеоигрите, към които актьорът е пристрастен. Той всеки ден с часове разпускал във виртуалния свят и не възнамерявал да се отказва.

„Намирам игрите като добаване стойност към ежедневието ми, защото за мен това е удоволствие. Сядаш и започваш да играеш любими игри с приятели в интернет и се после се кефиш“, споделя актьорът. Той зарязал геймърството, когато се запознал с Таня – тогава продал всички си игри, но две лета по-късно си купил нови и се върнал към страстта си. Седмата година от връзката им се оказала най-критична. Тогава се карали почти непрекъснато и били пред раздяла. Вразумили се само заради дъщеря си Катерина и нейното благо. „Детенцето много ни сплотява. Навикът също е важен – аз не мога да си представя да живея с друг мъж“, коментира танцьорката.

Другата голяма криза в семейството настъпила след смъртта на нейната майка Мария. Тъщата на Кадиев издъхна преди 7 месеца и Таня все още се опитва да се справи с болката. След трагичната загуба тя не допускала други хора до себе си, а стресът напълно я смачкал.

„Загубих много скъп човек и ми е трудно да се възстановя. Ако не са детето, което ме радва, Катето и Сашко, за да ме подкрепят всеки ден, нищо друго не може да ме зарадва. Всеки ден с времето става все по-болезнен за мен, но като си поплача, ми олеква“, доверява снахата на Катето Евро.

Кръшната хубавица е много добре настроена към своята свекърва, с която делят една къща в Кокаляне. Казва, че актрисата я е приела още в първия миг, когато я видяла. По време на запознанството им се прегърнали топло и танцьорката се почувствала уютно в семейството.

„Със Сашко не сме живели и един ден като гаджета. Когато се прибрах от Лондон, веднага заживях в тяхната къща. Катето много добре ме прие и до ден-днешен много ми помага. След загубата на майка тя ми каза силни думи: „Никога няма да мога да я заместя, защото майката е една-единствена, но ще се постарая да ти дам най-искрената си майчина любов. Ще те подкрепям и ще съм до теб каквото и да ти се случи!“, откровена е Таня, пише „Уикенд“.


image0 (9K)