Жената на Венелин Петков излиза в майчинство

Николета Маданска е готова да предаде щафетата в нюзрума на бТВ на своята колежка Елена Яръмова. След повече от две години отсъствие поради бременност и майчинство нежната половинка на Алекси Сокачев се връща на работа, а жената на Венелин Петков на свой ред излиза в майчинство.

От бТВ официално обявиха, че Елена Яръмова се завръща на старата си позиция на водеща на спортните новини. Тя слезе от екран в началото на лятото на 2018 г., когато бе в първите месеци на бременността с второто си дете. Твърди се, че предпочела да очаква бебето си вкъщи, вместо да се товари излишно и да се стресира с работа по време на този сложен за всяка бъдеща майка период. В същото време, за разлика от повечето си колежки, които едва дочакват децата им да станат на годинка, за да се върнат на работа, Яръмова остана в майчинство и през двете години, на които законът й дава право. Но вече няма мърдане – след като и те изтекоха, се наложи водещата най-накрая да се завърне в нюзрума на телевизията. В същото време обаче голямата звезда на спортната редакция излиза в дълъг болничен. Това е Николета Маданска, която очаква съвсем скоро да роди първото си дете.

Дори и в напреднала бременност, русокосата водеща отказва да афишира връзката с бащата на бебето си – своя шеф Венелин Петков. Нещо повече – тя предпочита да се държи в публичното пространство така, като че ли въобще не е бременна. Не обелва и дума за своето деликатно състояние, в социалните мрежи често публикува снимки, но внимава коремчето й да не бие на очи, и за нищо на света не се показва публично в компанията на мъжа си. Всичко това кара повечето й познати да цъкат с език, неспособни да схванат какво толкова има за криене в нейната връзка и в щастливия факт, че ще става майка.

Самата Николета обаче е убедена, че трябва да бъде дискретна, затова в момента, в който бременността й стана очевидна, започна да разрежда появяванията си на екран, предпочитайки да се труди зад кадър. В края на лятото, както „Уикенд” писа, била обявила, че смята да работи буквално до раждането. Но около месец преди очакваното събитие трудът все пак й натежал и решила да се оттегли, писа „Уикенд“

За щастие, този момент по случайност е съвпаднал с връщането на работа на Елена Яръмова, така че в нюзрума няма да усетят вакуум откъм служители. В телевизията шушукат, че е истинска ирония на съдбата, че се е наложило Маданска да разчита точно на Яръмова, за да излезе спокойно в майчинство. Известно е, че двете дами никак не се обичат. Именно Николета преди години станала причина за уволнението от бТВ на мъжа на Елена – Алекси Сокачев. Маданска не се държала никак ласкаво и с колежката си и дори се твърди, че именно за да се спаси от негативната й енергия тъмнокосата водеща предпочела да изкара бременността си вкъщи. Сега и двете били доволни, че поне в близките няколко месеца ще продължават да са далече една от друга. Какво ще стане след това? Времето ще покаже.

 

 


image0 (9K)