Жената, карала в насрещното по магистрала, била доволна, че станала известна

Младата жена, шофирала в насрещното по магистрала „Хемус“ на 11 септември с дете в колата, ще отнесе глоба за нарушение на Закона за движение по пътищата, съобщи Varna24.bg.

След като клипът с бясното шофиране в аварийната лента в насрещното движение, съпроводено с говорене по телефона, бе качен в интернет и разпространен от медиите, свидетели са разпознали дамата и са подали сигнал в полицията. Оттам съобщиха, че водачът на превозното средство, засечено в нарушение, е установен, а по случая е взето административно отношение и вероятно нарушителят ще бъде санкциониран с наказателно постановление за нарушаване на Закона за движение по пътищата.

Варненка, която познава лично жената зад волана, сподели, че тя не само не се притеснила от факта, че може да предизвика сериозна катастрофа и да отнеме човешки живот, но и дори се похвалила с безумната си постъпка пред познати и приятели.

Фрапиращ е фактът, че на задната седалка жената е возила детето си. Отивали за тренировката му по футбол в Тополи, а след пристигането им там детето е било видимо много разстроено и изплашено.

„Познавам лично дамата, защото беше част от приятелското ми обкръжение. Поради честите ѝ злоупотреби с алкохол и медикаменти обаче, реших да се дистанцирам от нея. Лично аз подадох сигнал в полицията за нарушението, което е направила. От своя страна разполагам с информация от личен чат на Цветелина, че ще задейства връзки, за да не ѝ бъде отнета книжката и за да не плати огромните глоби за нарушенията си. За мен е потресаващ фактът, че въпреки, че е имала възможност да спре и обърне, за да се включи в движението и правилната посока, тя е шофирала в насрещното от Варна до Тополи. Това не може да бъде извършено от трезво мислещ човек, затова подозирам, че не е била напълно адекватна по време на шофирането. Говорила е по телефона със съпруга си, той поне можеше да я посъветва как е редно да постъпи. Детето на задната седалка е плакало през цялото време. Ако насреща беше излязъл един ТИР в аварийната лента не ми се мисли какво можеше да се случи. Напротив, не само че няма разкаяние в нея, че с безумието си е рискувала здравето и живота на невинни хора, но се чувства доволна и известна от постъпката си, като активно следи материалите в медиите за себе си“, коментира Надежда Джамбазова.


image0 (9K)