Жана Бергендорф уж не яде, а се е нашишкала като за Световно

Жана Бергендорф уж не яде почти нищо, а пълнее като за световно. Това стана ясно от последните предавания на шоуто на Нова тв „Черешката на тортата”. Певицата показва завидно самочувствие, което като че ли расте право пропорционално с нейните килограми.

Звездата от „Х Фактор”, която блесна със завидни гласови данни и като Розата в „Маскираният певец”, е толкова наедряла, че най-вероятно вече тежи поне 85 килограма. Наскоро дори се заговори, че може да е бременна, но се оказа, че слуховете нямат нищо общо с истината. Певицата просто е безобразно напълняла. На фона на внушителните си телесни габарити тя упорито твърди, че се храни изключително здравословно, а размерите на дрехите ѝ се дължат единствено и само на природните ѝ дадености – „Явно така трябва да изглеждам”, е веруюто на Бергендорф.

Парадоксално е, че постоянно наедряващата певица се опитва да гони имидж на кокетка, която брои всяка калория в менюто си. „Никакво сладко не си позволявам!”, отсече тя на масата на колегата си Джийсън Брад Люис, който също е бивш участник в „Х Фактор”. В същото време, когато от вилицата ѝ падна парче кекс, тя го грабна и го вдигна обратно към устата си, за да го изяде, с думите: „Аз ще си го взема!”.

Също толкова голямо недоумение, колкото твърдението, че не близва сладко, будят думите на Бергендорф, че не яде сладолед. Те прозвучаха в предаването в понеделник край масата на Джийсън. Във вторник зрителите видяха как звездата сама сервира сладолед на своите гости като гарнитура към палачинки, без да пропусне на сложи от него и в собствената си чиния. Тя не се оплака от леденото лакомство, просто подчерта, че не обича то да се сервира върху палачинката, затова го е сложила в отделна купичка, пише Уикенд.

Освен че се обявява за върла противница на сладкото, датската снаха има още хиляди кулинарни претенции, които я очертават като една от най-злоядите родни звезди. Тя не обича пилешко месо, грах, зелен боб и още много неща. Затова пък държи на салатите – задължителна част от менюто ѝ, което явно е изключително здравословно и ниско калорично.

„Жана с толкова много претенции към храната, а е станала сто килограма”, „Егати претенцията без покритие!”, „Оплю всичката храна, но все си изяждаше всичко!” – това са малка част от негативните коментари по адрес на певицата, които зрителите на „Черешката” направиха след предаването.

Те смятат звездата за прекалено надменна и префърцунена, а за самочувствието ѝ мислят, че няма никакво покритие. Освен това никой не вярва, че тя е толкова злояда, колкото твърди. Зрителите се чудят защо, вместо да се преструва на капризна и изтънчена на масата, просто не си признае, че обича да си хапва.


image0 (9K)