Жана Бергендорф открито за себе си и разрушителната й любов

Жана Бергендорф, която от август вече не е артист на „Вирджиния рекърдс“, сподели в интервю пред Мон Дьо, че дълго разсъждавала върху грешките си и се е самолекувала от зависимостта си на морето.

„Около мен се завъртяха хора, които ми подадоха ръка“, разказа певицата. Това били основателят на „Максимус“ Иван Иванов-Айвън и Ани Скримова, която в момента била лична пиарка на звездата.

Разрушителната й връзка с Лео вече е в миналото:

„Тази любов приключи преди 3 месеца. Преди всичко не можех да разбера защо на човек, който ти казва, че те обича, му е толкова нужно да те свали, да те види долу.“

Жана обясни, че продуцентката й Саня Армутлиева, пиарката й Яна, изобщо целият екип на „Вирджиния рекyрдс“ й казвал да напусне Лео, защото няма любов в поведението му.

На първия си арест Жана била с лека телесна повреда. Лео често я обиждал. Двамата си посегнали взаимно:

„Наричал ме е боклук, наричал ме е наркоманка.“

Тя още повече залитнала към наркотиците след ареста си, тъй като се чувствала самотна и стресирана от това, че името й е в негативните новини по всички медии.

[ad id=“226585″]

Жана защити бившата си продуцентка Саня Армутлиева, около която често има скандали, че се възползва от изпълнителите си и не им плаща достатъчно. Певицата обясни, че Саня има много отговорности и трябва да разпределя парите на компанията си разумно:

„Тази жена като моя майка е седяла и ме е хранила в Лондон, докато записвах „Самурай“ при Саймън Кауъл.“

„Тя със сълзи на очи ми каза: „Моля те, ако някога решиш да се върнеш към българската поп индустрия, върни се при мен“

Сега Жана се занимава с нов проект „Дивас“, чрез който иска да открива млади музикални таланти и да ги обучава, но няма амбицията да става продуцент.

Източник: dir.bg


image0 (9K)