Ето я жената, която разби най-богатото семейство

Втората седмица на 2019-а продължи с едно скандално събитие, което разтърси мрежата – най-богатият мъж в света прекрати щастливия си 25-годишен брак заради флирт със секси телевизионна водеща.

Шефът на Amazon Джеф Безос ще раздели имуществото си по равно с бившата си любима Макензи, от която има 3 деца и едно осиновено, тъй като двамата нямат предбрачно споразумение. Вече сме сигурни, че съпругата ще има достатъчно средства, за да се утеши, така че можем спокойно да фокусираме вниманието си над ябълката на раздора – Лорън Санчес, която също била омъжена до скоро. Романсът между телевизионната водеща и Джеф бил лъскав и потаен.

Двамата умело криели връзката си, докато официалните им половинки ги очаквали вкъщи. Те се срещали в бутикови хотели, возели се с частния самолет на Безос, а вчера светът се запозна и със скандалните съобщения и снимки, които са си пращали един на друг. Шефът на Amazon е плакнел очи в голите селфита на Лорън, а той ѝ изпращал снимки на гениталиите си. Скъпо, нали?

Ето и някои от съобщенията, които Джеф изпращал тайно на любовницата зад гърбовете на половинките им: „Знаеш ли какво искам? Искам да се напия с теб, но малко, много малко. Искам да си говорим и да правим планове заедно. Искам да те слушам и да чувам смеха ти…тотално искам да съм с теб!!! След това искам да заспим заедно и да се събудя до теб, да изпием по едно кафе и да прочетем вестника.“ „Искам да те подуша, да вдишам уханието ти. Искам да те притисна силно към себе си, да целуна устните ти…Обичам те. Влюбен съм в теб.“ „Обичам те, момичето ми. Ще ти го покажа с тялото си, с устните си и с очите си, съвсем скоро.“

Коя обаче е жената, заслужила тази тайна и толкова силна любов, която доведе до развод за милиарди? Лорън и Джеф Безос се срещат, когато водещата заснема видео за компанията му „Блу ориджин“. Според източници връзката им започнала през 2016 г., а оттогава досега любовта им не спира да расте. Любовницата на най-богатия човек в света не изглежда като поредната обикновена златотърсачка. Самата тя има интересен живот и определено е работещо момиче.

49-годишната Лорън е била водеща на телевизионен сутрешен блок в продължение на десетилетия. Въпреки че всекидневно застава пред камера, тя никога не е била обект на медиен интерес…до сряда. Привлекателната дама израства в Ню Мексико в семейство с ограничени финансови възможности. Самата тя си спомня, че като малка е заспивала на задната седалка в колата на баба ѝ, докато тя работела като домашна прислужница. След като завършва училище, Лорън се премества в Калифорния, твърдо решена да работи усилено и да забогатее. Така и става, защото става телевизионна водеща. Бързо успява да набере популярност, заради горещата си латино красота. През 2001 г. тя си взима почивка от медийните прояви, ражда сина си Нико. Само 5 години и две връзки по-късно тя се омъжва за холивудски агент, от когото има две деца. През годините тя е сред най-сексапилни жени в шоубизнеса и много мъже не могат да устоят на чара ѝ.

http://BNews.bg


image0 (9K)