Ето кой и как организира цял блок в Пловдив да святка и гаси лампите, за да предложи брак на любимата

Предложение за брак като на кино се разигра в пловдивския квартал „Тракия”. Цял блок в стройна организация святка и гаси лампите, за да изпише със светлина „Омъжи се за мен“.

26-годишният Александър Вангов мобилизира целия блок 52, за да попита любимата си Екатерина Мурджева дали иска да стане негова съпруга. В мрака прозорците на блока започнали да светкат и изгасват, изписвайки първо сърце, а след това последователно буква по буква „Омъжи се за мен”. Най-любопитното е, че нетрадиционното предложение попада в реклама на електроразпределителното дружество EVN. „Исках да й предложа по по-специален начин. Докато търсих пръстен онлайн, попаднах на кастинг за статисти. Свързах се с фирмата и от там ни харесаха за клипа”, разказа пред Марица.бг влюбеният мъж. На Екатерина казал само, че ще участват в клип, без да издава подробности. Подготовката за снимките продължили повече от два месеца.

[ad id=“255238″]

А организацията била безупречна. „На всички съседи бяха раздадени радиостанции, както и таблици с номерата на ключовете във всеки апартамент. При команда включвахме и изключвахме светлините. Беше невероятно приключение”, спомня си Елка Димова от вход „В”, чийто апартамент се пада точно в средата на сърцето. Първоначално жената не искала да участва, но след като разбрала, че прозорците й са на стратегическо място и при отказ ще провали изненадата, се съгласила. „Предната вечер направихме генерална репетиция, така че в нощта на предложението всичко мина без проблеми”, отчита жената.

[ad id=“226585″]

Снимките продължили 20-ина минути, а в края всички излезли на терасите и започнали да ръкопляскат. Екатерина пък толкова се развълнувала, че дори не успяла да отговори. „Първоначално дори си помисли, че всичко е само сценарий за клипа”, смее се Александър. След като се поуспокоила и осъзнала, че предложението е съвсем истинско, казала „Да”. „Пожелавам им животът за тях да продължи в разбирателство, доверие и любов”, казва Елка Димова. Александър и Екатерина пък вече правят планове за сватбата.


image0 (9K)