Ето кой е убил жена си и детенцето си и кой го е предал на полицията (СНИМКА)

Ето кой е извършител на двойното убийство в София: 26-годишният мъж, задържан за убийството на 23-годишна жена и 1-годишното им момиченце, се казва Викторио Александров, научи БЛИЦ.

Припомняме, че той и детето са открити на бензиностанция край Горни Богров късно снощи. Мъжът прострелял момиченцето, което издъхнало няколко часа по-късно в „Пирогов“. Направил е и опит за самоубийство, но неуспешен.

За намирането му съдействал бащата на задържания, който е бил открит в жилище в столичния квартал „Хаджи Димитър“.

Мъжът е работел като охранител и има законнопритежавано оръжие. Днес се очаква полицията да направи повторни огледи на двете местопрестъпления.

Снощи отриха трупа на 23-годишна жена в столичния квартал „Надежда“. Тя е издъхнала от две огнестрелни рани. Тялото бе намерено от майка ѝ, която установила, че детето на младата жена – момиченце на 1 година, липсва от апартамента.

Заподозрян за убийството е мъжът, с когото живеели на семейни начала.

Към момента той е в болница и е контактен. Не се знае дали е признал за извършеното убийство.

Седмица преди тежкото престъпление двамата с младата жена са се скарали. Тогава Викторио се изнесъл от общото жилище.

26-годишният мъж е без непосредствена опасност за живота, съобщи тази сутрин говорителят на УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов“ Мария Пойразова. Тя уточни също така, че 1-годишното дете е било докарано в болничното заведение в изключително тежко състояние. Въпреки всички усилия на лекарите детето е починало.

От 10.00 часа в зала 2 на 4 етаж на Съдебната палата ръководителят на Софийска градска прокуратура г-жа Емилия Русинова и директорът на СДВР г-н Ивайло Иванов ще дадат брифинг по повод убийството в кв. „Надежда“, съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата на Р България.

Появиха се първи снимки от мястото, където са били открити с огнестрелни рани телата на дете и мъж (предполагаемия убиец на 23-годишната жена в София) на бензиностанция край Горни Богров.  Мъжът се е криел край населеното място. При идването на екипи на полицията той първо е прострелял дъщеря си, 1-годишното момиченце, след което е опитал да се самоубие, но неуспешно, гласи информация от МВР.


image0 (9K)