Ето как посрещнаха принц Хари и Меган в Нова Зеландия

Племенни вождове в традиционни костюми посрещнаха принц Хари и съпругата му Меган в Уелингтън, Нова Зеландия. Те изпълниха традиционен ритуал с докосване на носове, за да покажат гостоприемството си към представителите на британското кралско семейство.

„От мое име и това на съпругата ми, както и на нашето малко коремче, носим благословията на баба и цялото кралско семейство. Толкова сме благодарни за вашето гостоприемство и вашите грижи за това красиво място“, каза принц Хари. Неговите думи – за нероденото му дете, трогнаха множество новозеландци, дошли, за да ги зърнат в Националния парк „Абел Тасман“.

Внукът на Елизабет Втора и неговата бременна съпруга наближават края на своята 16-дневна обиколка, включваща Австралия, Фиджи, Тонга и Нова Зеландия.

Проливен дъжд прекъсна за малко разходката на Меган и Хари в  парка „Абел Тасман“. Двамата бяха уловени от папараците да се държат за ръце и гушкат под голям чадър.

По-късно кралската двойка посети новозеландска трупа. Актьорите, облечени в своите костюми за Хелоуин, се снимаха с двамата и разговаряха с тях за традициите на празника. Там Меган блесна с ослепителна бяла рокля, разкриваща стройните й крака.


image0 (9K)