Ето какво ни очаква през следващата седмица според хороскопа

Какво очаква представителите на различните зодии през следващите седем дни?

ОВЕН (21.03 – 19.04)

През следващите дни за вас се очертават запознанства, проучване на повече информация, пътувания… Като се добавят и многото поводи за празнуване – вероятно чак към четвъртък-петък ще се съсредоточите в по-личните си неща. Овните се изкушават от флиртове и авантюри, но рисковете са доста и няма да е хубаво да срещат Никулден със сърдити близки. Някои трябва да бъдат по-бдителни за финанси, не са напълно спокойни с нови партньори и сътрудници, със старите пък възникват разногласия. Поовладейте прекомерните амбиции.

[ad id=“263680″]

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Сега делата ви вървят добре и самочувствието ви расте съвсем обяснимо. Но Телците да бъдат бдителни – има рискове от финансово ощетяване, а с близки те не бива да капризничат. Само че поводите за купони сега изобилстват и вие вероятно от събота ще тръгнете по партита, желанието на маса да изяснявате служебни проблеми е очевидно. Пазете се да не заплетете интрига, има и хора, готови да се възползват от доверчивостта ви. Вторник и сряда са за дома и домашните, помислете как да ги поглезите, а не главно за своите развлечения.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Започващият период предполага малко по-сериозен анализ на делови и лични проблеми, макар че и при вас нещата вървят не зле. До Никулден Близнаците ще посветят вниманието главно на своите грижи, а после ще отделят време и за околните. Разбира се, без да се нагърбват с чуждите тревоги, искреният им интерес и желанието да подкрепят приятели в затруднение прави куп чудеса. Някои са по-критични, обаче не е време за генерални изяснения. Четвъртък и петък откриват бизнес шансове, май свързани с други партньорства и постове.

РАК (21.06 – 21.07)

За вас 7-дневието не е леко, но каквито и проблеми да има – няма да ощетите с внимание и грижи близките. До Никулден Раците са на услугите на обичаните си хора, уточняват празнични ангажименти, помагат при ядове. В работата ви се откриват нови шансове, но по интуиция усещате, че трябва да ги проучите добре, да се уверите в коректността на онези, с които ще партнирате. Имате основание, но тихо и деликатно ще разберете истината и ще си направите и тактика. Само че четвъртък и петък са натоварени, не давайте още обещания.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Ще ви се деловите проблеми да се разрешават по-бързо и да ви се откриват все по-светли професионални хоризонти. Лъвовете да не се хвърлят в бизнес и лични авантюри, пречките са своеобразна проверка за уменията, стратегията или чувствата им. До вторник ще проличи: старанията ви не са напразни, може да ви поканят в друг екип, да ви предложат водеща роля. Следва да прецените и какво очаква избраникът ви, ваши близки, някои май изпадат в меланхолия. От Никулден срещите и купоните са повече, дискретно намирате помощници.

[ad id=“225664″]

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Навлизате в труден период, макар наглед всичко да върви ОК. Има толкова много именяци, които Девите ще почетат, ала и на купони с близки може да се почувстват извън свои води. Нямате сериозни финансови притеснения, няма и трудности, с които да не може да се справите, но като че ли по-често обръщате внимание на недостатъците, а не на плюсовете на другите. До понеделник дори искате да се измъкнете от кръга на колеги, съседи и познати, не разчитате и на съдействието на роднини. Защо, до петък ще се покажат като грижовни хора…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

И за вас дните текат бавно, очертават се ред трудности в работата и личен план. На Никулден ясно се вижда, че за част от идеите си трябва да изчакате. Група Везни са настроени за любовни авантюри, но ако са решили да уреждат семейното си положение, нека не бързат и особено дамите. Други търсят промени, но в службата и у дома първо следва внимателно да анализират доста ситуации, своите възможности, нужната помощ. От вторник избягвайте спор в тясното си обкръжение, в четвъртък и петък ще ви трябва точно тази подкрепа.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът не е лек и за вас, вероятни са неочаквани и не твърде приятни изненади, но вие ще обърнете тази тенденция в своя полза, разработвате си точна стратегия за действие. Скорпионите да не бързат до вторник, за да не усложнят нещата, преди да са си ги изяснили докрай. Ако упорствате повече за обогатяване на знания и умения, резултатите ще бъдат и високи, и трайни ви показват четвъртък и петък. Наблегнете на финансовия анализ, иначе няма доходоносни решения. В любовта постигате желаното, другото се забравя…

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

През следващите 7 дни търсите повече съдействие от околните, в работата възникват всякакви трудности. По принцип сътрудничеството е уместно, но май Стрелците не разкриват докрай истинските си цели, бързат да се прилепят до влиятелни колеги и познати. Е, по-разумно е да сте старателни и акуратни, във вторник задачите ви са самостоятелни, трябва да покажете какво можете. От Никулден силите ви се връщат, шефовете ви закрилят, получавате добри съвети и услуги. Обвързаните да не се хвърлят във флирт, няма да мине метър.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

До вторник дните са по-напрегнати, гледайте да не усложнявате отношенията с околните, а и да не се преуморявате. Козирозите са стриктни в работата си, да проучват по-задълбочено получаваната информация, ще си спестят спорове с влиятелни хора, а и забележки, клюки. От Никулден вече ще ви се разкриват по-благодатни възможности за изява, намирате колеги и познати, с които ще партнирате още по-резултатно. Обвързаните ще се насладят на хубави мигове и купони, свободните сърца ще срещнат щастието, но то се гради с търпение.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Упорствате много в нещата, с които се заемате, но идва и момент, когато е по-добре да се отдръпнете, да отдъхнете. Още повече Водолеите усещат интриги и недоброжелателност у околните, а ако намалят бдителността, има риск да си докарат и щети. Така че още в понеделник си дайте сметка, че и да защищавате колективни интереси, още не е време за идеите ви. С търпение и такт можете да се възползвате от други шансове, ще има. Само че овладейте критичността, лидерските амбиции. В сряда в личен план толерантност и обич правят чудеса.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Хубаво 7-дневие, но няма да ви се види леко, следва да анализирате делови и лични неща и до понеделник да набележите нова стратегия. Рибите правилно налучкват насока по интуиция, но дали другите я приемат, ще ги подкрепят ли. Ако имате разбирането на близките, пречките ще отстъпват пред вас, а и ще се чувствате много удовлетворени от печалбите. Във вторник избягвайте спорове, от сряда внимавайте и кому каква отговорност възлагате, не всеки става за всичко. В петък ще има за какво да се хвалите и да ви хвалят, а е нужен отдих.

Източник: offnews.bg


image0 (9K)