Ето какво ни говорят звездите за седмицата 4-10 февруари 2019 година

Периодът е зает, динамичен и същевременно успешен за Овните, а Телците да не влизат в разпри.

За Близнаците напрежение и борби, а Раците да действат смело. За Лъвовете предстоят промени, а Девите се реализират. За Везните етапът е труден, а за Скорпионите ще е сложен. Стрелците се реализират успешно, а Козирозите да разчитат на себе си. Водолеите да са много внимателни, а Рибите  да внимават, ако хитруват.

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще проведете няколко разговора, с цел да си изясните позициите на други хора по важни за вас въпроси. Интересно и полезно за вас развитие ще има приятелство с мъж, който е извън кръга ви от роднини или стари приятели. През тази седмица ще се наложи да обърнете внимание на събития или искане за помощ от страна на млада жена или момиче.

Вероятно вие не живеете заедно и поради тази причина ще се наложи едно по-динамично общуване с нея по телефон или чрез други средства за комуникация. През седмицата важна роля в живота ви ще изиграят хора родени под знака на Близнаци, Водолей или Везни, като това особено важи за мъжете Овен.

През тази седмица чрез различните контакти които ще имате, ще научите за неблагоприятно развитие на проблеми в живота на хора, които познавате. Вероятно те получават житейски урок след като са действали злонамерено или с измама спрямо други хора. През седмицата ще бъдете натоварени с проблеми в живота на хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Ако сте родители през тази седмица ще се наложи да направите покупка за дете, която ще изиска някакъв документ за гаранция или ще бъде използван кредит. Седмицата вещае новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще ви зарадва събитие или новина свързана с ваши финансови интереси. Възможно е успешно финализиране на ваш план или идея, от които очаквате допълнителни или регулярни доходи. Като цяло тази седмица ще донесе късмет за мнозина от вас именно в материално- финансовата сфера.

През тази седмица ще ви притесни здравословен проблем, който имате отпреди, или който касае ваш роднина (най-вероятно член на вашето семейство). Ако през тази седмица възникне битов проблем или проблем с жилището, в което живеете, то неговото разрешаване може да продължи през целия месец.

През седмицата ще научите за вече преживяно събитие свързано с ваша стара любов, приятелство или бивш брачен партньор. Среща или контакт с хора от миналото ви ще са причина за различни емоции, особено ако те са свързани с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Едно от хубавите събития през тези седем дни ще бъде свързано с възможността да хармонизирате отношенията си с жена, с която сте имали скорошен конфликт или неприятна размяна на обиди или обвинения.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще имате участие в разговори или в търсене на разрешения на проблеми свързани с млад човек (най-вероятно мъж), с пътуване или с различни транспортни средства.

Възможно е да получите новина свързана с инцидент по време на пътуване връзка с човек, когото познавате. Тази седмица ще е благоприятна за приключване на вече започнати начинания, но не и за стартирането на нови такива. Ако сте ангажирани със съдебно дело, което вече е претърпяло отлагания или друг вид забавения, то сега ще има важен за вас прогрес.

Седмицата ще бъде повече от благоприятна за вашата работа или бизнес, сообено ако мислите практично върху задачите, които имате да изпълните. Възможно е да постигнете успех свързан с нови клиенти, нови партньорства, нови поръчки (ако сте производители) и други. Може да получите предложение за нова работа, но едва ли ще започнете такава точно през тази седмица.

През тази седмица ще очаквате финансови приходи в семейния си бюджет или благоприятно развитие на ваши финансови проекти, които са важни за цялото ви семейство.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще обмисляте внимателно свои действия от финансов характер свързани с момиче или с млада жена. Те могат да имат връзка с един конкретен разход на средства, но може да е някаква идея, от която ще очаквате да получите печалба или друга облага. Ако сте родители, през тази седмица ще очаквате развитието на събития свързани с образованието или кариерата на ваше дете, резултати от изпити, представения или друг вид публична изява.

През тези седем дни ще изиграете главна роля при разрешаването на различни неприятности, които касаят собственото ви семейство или семейството на ваши родители и роднини. Възможно е това да се дължи на факта, че имате достатъчно опит или сте преживяли подобна ситуация. Като цяло седмицата ще бъде благоприятна за развитието на вашите финансово- материални интереси и планове, като в голяма степен положителните резултати ще бъдат благодарение съдействието на други хора.

През тази седмица по-благоприятни ще бъдат възможностите и обстоятелствата за мъжете родени под този зодиакален знак, отколкото за жените, които ще трябва да се съобразяват с много повече неблагоприятни фактори.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще възникне напрежение в семейните ви или колегиални отношения, свързано с пътуване, което най-вероятно ви предстои на вас. Подобно напрежение може да възникне вследствие събитие на роднини или бизнес партньори, които се намират в друго населено място.

Събитията през тази седмица ще бъдат много променливи като пролетно време. Ще имате повод да се зарадвате, но много бързо ще възниква проблем който ще рефлектира върху настроението и ежедневните ви планове. Докато търсите най-доброто решение на проблемите си, най-неочаквано съдбата ще ви дава късмет или друга причина за усмивка. През тази седмица не бъдете несериозни към вашите лични здравословни проблеми или такива на човек от семейството ви.

Като цяло седмицата не вещае някакви големи съдбовни събития, по-скоро ще ви провокира да селектирате отново приоритетите си, преди да тръгнете към големи промени. Това ще бъде важно за да не се окаже в един момент че сте изгубили време за неща, за които нямате достатъчно потенциал или ресурси.

През тези седем дни ще имате възможност да активирате отново стари познанства с хора, с които сте имали интересни преживявания в миналото.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица неочаквани събития ще променят отношенията ви с мъж, който може да е ваш роднина, приятел или бизнес партньор. Моите очаквания са тези промени да са позитивни, във ваша полза и интерес, независимо как ще изглеждат първоначално.

Важна роля през седмицата в развитието на вашите планове или начинания ще изиграе човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. Напразни ще се окажат злонамерените опити да бъдат атакувани вашата любовна или брачна връзка с някаква интрига или манипулация. Едно такова изпитание през тази седмица дори може да заздрави още повече вашите отношения.

През седмицата бъдете предпазливи в отношенията си с жени, особено когато споделяте лична или конфиденциална информация свързана с вашата работа. Отношенията ви са хора родени под огнени или земни знаци ще поставят на изпитание умението ви да лавирате в различни деликатни ситуации.

През тази седмица ще ви зарадва покана от страна на приятели, които ще имат повод за събиране свързано с личен успех или стартиране на важна промяна в живота им.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ще можете да постигнете развитие и завършек на важни дела свързани с вашето благосъстояние, с финансово-материална стабилност. Това ще бъде благоприятна седмица за търсене на по-добра работа или нови източници на доходи.

Хубавата картина на седмицата може да бъде помрачена от няколко конфликтни ситуации, които няма да ви донесат загуби, но ще създадат нежелани моменти на объркване, преди да вземете решение какво да направите и как избегнете напрежението. През тази седмица се стремете към реално постижими цели и не си губете времето с неща, които ще си останат само ваши мечти (поне на този етап).

Мнозина ще отсъстват от дома си за един ден или през почивните дни, което ще е свързано с приятни преживявания или необходимост от почивка и развлечения. Това ще бъде благоприятна седмица за преместване в друг дом или за обсъждане на подобни планове.

Като цяло пред вас е седмица на важни промени или събития, които ще рефлектират върху бъдещето ви развитие. Търсете съветите и помощта на хора от въздушните или водни зодиакални знаци.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица действията ви ще зависят от съдействието или решенията на други хора, което ще ви прави неспокойни или несигурни. Сега по-скоро ще изчаквате развитието на определени събития, отколкото да имате водеща роля в тях.

В голяма степен вашата несигурност ще се дължи на факта, че хората, на които разчитате са твърде ангажирани с други задачи или са добре известни с несериозността си. През тази седмица ви предстоят интересни срещи и разговори предимно с мъже от кръга ви приятели, които може да ви бъдат полезни с техните съвети или с контакти, които имат в различни обществени институции. През седмицата не се впечатлявайте от думи или предложения на жена, която ще се опита да ви ангажира вниманието с нови финансови възможности или кредит.

Като цяло през седмицата бъдете предпазливи във финансовите си дела и действайте по-консервативно, когато събитията налагат конкретни действия. През тази седмица може да бъдете поканени на събиране свързано с дете или с млад човек. Ако сте родители може да посетите училище или държавна институция, поради важен ангажимент свързан със собственото ви дете.

Не са изключени новини свързани с бременност или с раждането на дете.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще преживеете различни притеснения около пътуване, което ви предстои или такива свързани с хора, които живеят на някакво разстояние от вас. Ако работата ви е свързана с пътуване или с транспортни услуги, през тези седем дни ще ви се наложи да преодолеете различни пречки и затруднения.

Тази седмица вещае важни новини свързани с жена от кръга ви роднини, като те могат да имат връзка с нейния брак или с бъдещ такъв. Вероятно мнозина от вас ще присъстват на важно събиране свързано с жена. Неприятностите и проблемите през тази седмица няма да ви изненадат, те ща са вследствие неизчистени противоречия предимно в личните ви или любовни отношения.

Сега може да възникне неочаквано естествено разрешение на ваш стар проблем, за който дълго време сте нямали идея какво да правите…

През тази седмица избягвайте песимистични настроения, подозрителност към действията или думите на други хора. Ако изпаднете в някакви негативни настроения, те ще бъдат вследствие собствените ви страхове или притеснения, без да има някаква реална или сериозна причина за това.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще бъдете натоварени с повече грижи и ангажименти за хора от собственото си семейство или роднини. През тази седмица ще имате повече контакти с хора, които ще ангажират вниманието ви с различни неприятности, за чието разрешение ще разчитат на вас.

Сега повече хора ще ви търсят за услуга или съвет, за съдействие или участие в различни дейности. През седмицата ще бъдете натоварени с повече ангажименти свързани с битови проблеми, плащания на различни сметки важни за вашето домакинство и други. Във финансов план седмицата вещае сигурност в дома ви, благодарение действията или доходите на всички членове на семейството ви. Ако очаквате някакви неочаквани пари или печалби, това няма да бъде вашата седмица!

През тези седем дни ще преживеете изненада свързана с жена родена под знака на Рак, Скорпион или Риби или с такъв асцедент. Жените над 35 годишна ще имат възможност да постигнат важен успех, благодарение възникването на неочаквани благоприятни за това обстоятелства.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще трябва да се мобилизирате максимално, за да избегнете сътресения или негативни преживявания в ежедневието си. Ще възникнат различни стресови ситуации, които ще са повторение на вече преживяни такива.

През тази седмица избягвайте покупка на стоки втора употреба, вземане вещи под наем или назаем и други. През тези седем дни обаче може да ви изненада подарък или друг вид придобивка, която може да дойде чрез човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Ще присъствате на събиране или ще обсъждате такова свързано с момче или с млад мъж.

Интересни събития или преживявания ще възникнат около мъж от кръга ви роднини, тъй като те ще бъдат емоционални и драматично променящи живота му. Мъжете до 35 годишна възраст ще имат неочаквана възможност да променят нещо благоприятно в своя личен или професионален живот.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще бъдете ядосани на някой, който вероятно живее в друго населено място. Възможно е това да бъде човек от кръга ви приятели или въобще някой, когото познавате лично. Ако пътувате през тази седмица то ще преживеете някои противоречия или спорове с хората, с които ще бъдете заедно.

В семейните си финансови дела бъдете внимателни, защото вие или някой друг ще се опита да използва част от паричните средства за лични цели, вероятно без да сподели за това. През тази седмица не разчитайте на обещание или „важна информация“, която ще получите от момиче или млада жена.

На работното си място бъдете съсредоточени върху собствените си задължения независимо от опитите някои хора да ви провокират към прибързани или емоционални действия и реакции. Ако не успеете да постигнете важни успехи или желани от вас резултати, не бързайте да изпадате в тъжни настроения. Някои събития изискат повече време за желаното от вас развитие.

Жените до 35 годишна възраст да бъдат внимателни и да се пазят от кражба или любопитството на други хора към техните лични документи или телефон.


image0 (9K)