Ето го измамникът – „щастлив баща на близнаци“, уловен в кадър пред църква в Стара Загора

За този мъж, който обикаля и черпи с бонбони, ЗАРАТА писа преди дни, предупреждавайки нашите читатели, че версията му за измама е раждането на близнаци, а мъжът като „щастлив баща“ иска от случайни хора пари, за да им купи детска количка.

Във Фейсбук се разрази истинска вълна от споделяния кой, къде, кога е виждал този мъж и с каква версия за просия е влизал в полезрението му. Изглежда измамникът се подвизава не само в Стара Загора и региона, но се споменава, че са го засичали лятото в Равда, както и в Димитровград, в  Русе. Ходи по офиси, в градския транспорт, влиза в магазини и заведения, в болниците и го прави от години, според коментарите на хора, които са го срещали.

Явно лесно може да бъде разпознат, ако не му дадеш нищо, както е направила една дама: „Мен ме почерпи преди година на центъра, тъкмо се бяха „родили“ близнаците и като отказах да му дам пари, ме помоли да върна взетия бонбон обратно в кутията ?“

Според написаното в социалната мрежа мъжът се казва Станчо, израснал е на гарата в Ямбол. Вероятно съдбата му никак не е лека, но човекът е здрав, млад и може да работи.

На снимката е заснет пред църквата „Св. Николай“ в Стара Загора в деня на Задушница.

Бъдете внимателни! Да помогнеш е благородно, но да бъдеш мамен най-малкото е неприятно…


image0 (9K)