Любовният хороскоп за остомври. За обвързани и необвързани:

Овен

Обвързани През този месец ви очакват интересни любовни промени. Около 9-ти ще ви се иска да излеете чувствата си, но тази откровеност може да рикошира седмица по-късно. Месецът е подходящ за интимни приключения.

Необвързани Ако сте необвързани, е възможно да срещнете подходяща половинка, но преди това е добре да се погрижите за външния си вид.

[ad id=“225664″]

Телец

Обвързани В средата на месеца трябва да бъдете внимателни, защото е възможно да имате пререкания с половинката. Обмислете внимателно чувствата си, за да сте сигурни дали сте направили правилния избор. Не прибързвайте с взимането на важни решения. Отдайте се на заслужена почивка, където ще имате възможност да останете насаме с мислите си.

Необвързани Ако търсите стабилна връзка, има огромна вероятност тя да започне именно през този месец.

Близнаци

Обвързани Месец октомври е времето, в което Близнаците трябва да бъдат максимално мобилизирани. Задължително е през този месец да изясните отношенията си с половинката. Сега е моментът да пътувате и да свършите всичко, което постоянно отлагате. Отделете повече време на партньора си, което ще доведе и до сближаване помежду ви.

Необвързани Не се поддавайте на умели ухажори, защото връзката с тях няма да бъде дълготрайна.

[ad id=“263680″]

Рак

Обвързани Милото ви държание към околните, ще се отплати. Любовният живот няма да бъде гладък, така че можете да очаквате скандали с любимия. Но не мислете, че това е нещо лошо, защото именно чрез скандалите ще успеете да се опознаете по-добре. През месец октомври можете да очаквате добри новини, което ще повлияе положително върху настроението и връзката ви. Не прекалявайте със задълбочаването в дребните проблеми, а дайте почивка на съзнанието си.

Необвързани Възможно е необвързаните от вас да усетят непреодолимо привличане към някой колега. Запомнете, че краткият любовен романс не си струва.

Лъв

Обвързани Ако има нещо, което обичате повече от романтиката, е познанието. Ето защо през месец октомври ще се стремите да научите всичко за предишните любовни връзки на вашия партньор. Добре е да имате предвид, че тази идея не е добра и е по-добре да оставите миналото в миналото. Заложете на повече романтични вечери у дома или в парка – важното е да бъдете насаме с любимия.

Необвързани Ако сте необвързани, се оглеждайте внимателно, защото е възможно да срещнете някого, когато най-малко очаквате.

Дева

Обвързани През месец октомври ще ви се струва, че летите на крилете на любовта, но недейте да се заблуждавате. Възможни са пререкания с половинката, които могат да доведат до ожесточен и напълно излишен скандал.

Усмихвайте се повече, отпуснете се и оставете поне веднъж вашият партньор да реши къде ще почивате това лято или пък в кой ресторант ще обядвате.

Необвързани Необвързаните от вас ще трябва да се потрудят, за да привлекат вниманието на обекта на желанието си, но накрая всичко ще си заслужава.

[ad id=“236993″]

Везни

Обвързани Този месец ще бъде белязан от съмнения: „Защо го каза, искрен ли беше, подиграваше ли ми се, какво имаше предвид?“ Спрете да се съмнявате във всичко и се насладете на момента. Месец октомври е подходящ да бъдете безразсъдни и дори малко щури. Предложете на половинката да се впуснете в екстремно приключение – къмпинг, рафтинг, скачане с бънджи – каквото и да е, стига да е изпълнено с адреналин.

Необвързани Ако сте необвързани, сега е моментът да се възползвате от лудото си настроение и да поканите обекта на желанията си на среща. Уверяваме ви, че смелостта ви ще му хареса.

Скорпион

Обвързани Дълго отлагате мечтано пътешествие с половинката? Спрете да обмисляте и се гмурнете в неизвестното. Тръгнете на път без определена посока и без да стягате багаж. Със сигурност ще се забавлявате прекрасно и ще забравите за всички ежедневни проблеми.

Необвързани Ако търсите половинка, новите запознанства са ключът. Запишете се на курс, излезте с приятели, с които не сте се виждали отдавна – бъдете сред повече нови хора и той ще се появи.

[ad id=“236999″]

Стрелец

Обвързани Хрумвало ли ви е, че ежедневието и рутината могат да бъдат причина и за застоя в отношенията с половинката? Най-добрият начин да преодолеете отегчението е чрез физическо натоварване. Започнете да тичате в парка, запишете се на йога – кръвта ви трябва да ври. Тогава и отношенията у дома ще бъдат в пълна хармония.

Необвързани Месец октомври не е подходящ за започване на романтична връзка. Най-добре е да отпратите нахалните кандидати, докато се появи някой, който наистина заслужава вниманието ви.

Козирог

Обвързани Месец октомври ще бъде изпълнен с доста трудно за Козирозите. Но в никакъв случай не бива да прехвърляте раздразнението си от работата у дома. Намерете начин да се отърсите от всички проблеми и споделете с половинката.

Необвързани Ако все още търсите идеалната половинка, то може би е време да смените подхода. Доверете се на модерните технологии и потърсете идеалния мъж онлайн – ще останете изненадани колко подходящи половинки ще откриете.

[ad id=“225664″]

Водолей

Обвързани През този месец Водолеите трябва да се отдадат на заслужена почивка. Недейте да прекалявате с разпределянето на задължения и запомнете, че нищо не е по-спешно от вашето спокойствие. Отделете повече време за половинката и се наслаждавайте по-често на спокойни вечери у дома.

Необвързани Възможно е месец октомври да ви поднесе множество нови запознанства. Обмислете добре кой е подходящият за вас, защото е възможно да се заблудите.

Риби

Обвързани Бъдете изключително внимателни в любовните отношения през месец октомври. Половинката ви може да не бъде напълно откровена с вас, което ще доведе до проблеми във връзката. Не се поддавайте на мили думи, ако знаете, че не са искрени.

Необвързани Моментът не е подходящ за започването на нова връзка. Вместо това отделете повече време на приятелите си и си спомнете колко е хубаво да се забавляваш с верните си приятелки.

http://dama.bg


image0 (9K)