Естрадна знаменитост се появи на неочаквано място и предизвика…

Лили Иванова се разчувства от моноспектакъла „Клетниците“ в Софийската опера. Примата бе гост на спектакъла в четвъртък вечерта и след края на постановката сама се похвали във „Фейсбук“, че е отишла на културното събитие на сезона.

Тя похвали и екипа на Националната опера, осъществил това амбициозно представление.

Легендата през цялото време ръкопляскаше на колегите от сцената. Тя видимо бе впечатлена от Весела Делчева и от децата актьори, особено от Анжелика Денчева в ролята на малката Козет. За Лили бе отворена ложата срещу тази на Тодор Живков, откъдето също има идеален изглед към сцената, пише ‘Телеграф“.

След спектакъла естрадната знаменитост се срещна с екипа. Тя получи пъстър букет цветя, поднесени й от директора на Операта и режисьор на „Клетниците“ Пламен Карталов. Лили пред маестрото похвали колектива и самото представление, което всички са направили. Тя раздаде автографи на колегите.

Един от певците я разчувства с разказ за тъща си, която в момента е болна на легло и единственото й спасение за душата са песните на Лили, които постоянно си пуска. Иванова изпрати за нея специално посвещение.

Софийската опера направи и благородна инициатива, като предостави възможност на близо 100 деца от Перник да гледат „Клетниците“в сутрешните спектакли. Иначе билетите се продават като топъл хляб и почти няма свободни места.

show.blitz.bg


image0 (9K)