Есма султан няма как да стои само в покоите си, тя триумфално пак е на трона в „Завинаги“

Тази вечер в епизода на турския сериал „Завинаги“ Есма султан намира нишата, която да я изкара на повърхността и тя да си върне водещата позиция в семейството.

След настояването на Есма Сюрея да я изкъпе ритуално, както повелява традицията, снахата, макар и неохотно, се съгласява.

Нервността на Фикрет от неравностойното му положение във фамилията се изостря. След като Асъм разказва на Фарук за свадата с брат му във фирмата и по-големият прави остра забележка, Фикрет още повече се настройва срещу Фарук. Тяхното съперничество придобива нови измерения.

Дон Жуан или просто – Йозджан Дениз – не само популярен актьор, но и изключително успешен певец

Есма, в търсене на пътеки към старото си величие, властно разпорежда женитба между Ипек и Фикрет. Тя иска ръката на момичето за втория си син и държи на пищна сватба, която да се направи заедно с тази на Фарук със Сурея. Никой обаче не е въодушевен от тази нейна идея. Щастлив е единствено Фикрет, който отдавна е влюбен в Ипек и беше изгубил надежда да се случи нещо хубаво между двамата. Той признава любовта си на Ипек.

Интригите в семейството на Есма са нищо спрямо това, което се мъти в главата на бившето гадже на Сурея – Йомер. Защо лелята на Сурея заминава за Бурса, научавайки намеренията на Йомер, гледайте в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)