Есма и Гарип правят решителна крачка в живота си в епизода от „Завинаги“

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“, създаден по действителен случай, Гарип и Есма правят решителна крачка в живота си.

След поредния удар, който Есма е принудена да понесе от семейството си, тя се отказва в опитите си да сплоти отново всички. В гостната на фамилната къща, мястото което десетилетия е събирало цялото домочадие, Фарук и Сюрея я уведомяват, че са предложили работа на Нургюл, след като са разбрали, че те с Мустафа са решени да напуснат имението и да се пенсионират. Есма е смазана, че губи и „дясната си ръка“ в къщата. Разпадът е пълен и окончателен.

Това събитие обаче, отваря нова врата за султанката. Тя вече няма скрупули да се отдаде на чувствата си към Гарип.

Есма и Гарип в “Завинаги”: Съдбата е написала тази наша тъжна история

Двамата заминават за 3 дни на почивка. Но в луксозния хотел е станало недоразумение и те двамата трябва да поделят обща стая. Пуританското възпитание на Есма е скандализирано, но за щастие тя не му се отдава напълно. Стига дори дотам, че в ресторанта, където отиват на вечеря, Есма смело представя Гарип като своя приятел на случайно влязла светска хроникьорка.

Есма от “Завинаги” претърпява коренна промяна – тя се влюбва!

Фарук събира братята си в къщата на Адем, както му беше обещал. Двамата с Мурат пристигат с провизии и музиканти в желанието си да разведрят Адем, а и да направят пореден опит да се сближат. Стават дори да танцуват.

Санем прибягва до хитрост, за да събере у дома си двете скарани сестри. Но нейната къща става арена на крясъци и необуздани нерви.

Малката Ада има температура и я откарват в болницата. Дори от това Ипек успява да извлече дивиденти, стресирайки Фикрет.

Рейхан успява да избяга от психиатрията на затвора.


image0 (9K)