Ернестина Шинова забъркана в измама

Актрисата Ернестина Шинова сигнализира, че мним сайт мами хора, използвайки нейното име.

В сайта пише, че звездата от „Откраднат живот“ и съпруга на евродепутата Андрей Слабаков е успяла да изцери щитовидната си жлеза с лапи от нишадър. На кошмара с нейно участие Шинова попаднала съвсем случайно и й прикипяло. Защото това не се случва за първи път, но в случая било замесено здравето й.

„Много пъти името ми е било използвано за реклами и промоции на продукти, които никога не съм използвала и не познавам. Обикновено не обръщам внимание, защото знам, че това са кухи сайтове, които дори и да осъдя, няма да променя нищо. Но когато става дума за лекарства и терапии, свързани със здравето на хората, няма как да не реагирам“, възмутена е Шинова.

Според разказа, който уж споделила пред лечителски сайт, съпругата на Андрей Слабаков се изцерила от сериозен проблем с щитовидната жлеза, като спала 20 денонощия с компрес от пелин и нишадър. Използвала и лапà от мед, и семена от копър.

„Никога не съм давала интервю или каквито и да било съвети за това в този сайт. Всичко, свързано с мен и публикувано от тях, е абсолютна лъжа. Мамят хората от мое име!“, изригна Ерна.


image0 (9K)