Епизод на отчаянието тази вечер в „Завинаги“: Няколко героини са на ръба на самоубийството

Тази вечер в епизода на турската теленовела „Завинаги“ няколко от героините са на ръба да вземат крайното решение за самоубийство.

Къймет се опитва за пореден път да накара сестра си Рейхан и сина ѝ да се оттеглят и да напуснат Бурса, но Адем е категоричен, че няма да го направят. Още повече, че Фикрет в крайна сметка се съгласява да стане съдружник на Адем в общ бизнес.

Енергичната Есма, която само понякога играе роля на немощна и болна старица, отпътува за Истанбул, за да изненада Санем. Султанката прави предложение на лелята на Сюрея, от което жената е повече от отчаяна.

Влюбеният до уши Мурат прави на Зейнеп романтично предложение, докато Баде се самоизяжда от болка заради несподелената си любов към най-малкия господарски син. Младата прислужница прави опит да се самоубие.

Едно от големите събития в епизода е срещата на Фарук с Бегюм, която също като него е отишла на официалното откриване на музикалната школа на Сюрея и Дилара. Какво ще си кажат бившите любовници, гледайте серията довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)