В епизода на „Сълзи от рая“ довечера: Селим научава тайната на Дженет

В „Сълзи от рая“ довечера: Баба Мукадес е зле. Предстои ѝ операция. Селим също е в болницата, заедно със Суна. Сърцето на Мукадес се предава…

Дженет споделя със Суна за разказа на баба си, че майка ѝ е била в дома им. Селим е изумен, Суна не вярва, но Дженет показва бижуто на майка си, което баба ѝ стискаше припаднала на земята. Момичето е амбицирано да разбере истината защо е била изоставена. Селим успокоява Дженет, че не е сама и се ангажира да открие майка ѝ. Тя му дава брошката и му се доверява.

в Това време Арзу търси брошката си. Тя ѝ беше подарена от Дженгиз, който сега се интересува защо не вижда украшението, а Арзу излиза от положение с лъжата, че брошката не отива на тоалета ѝ. Тайно се връща в къщата на Мукадес, за да търси изгубеното бижу. Научава за спешната операция на старицата и съвестта започва да я гризе. Неспокойна е, извинява се пред свекърва си за лошото си настроение с изневярата на Махир.

Нюлгюн обвинява Дженгиз за катастрофата, в която са загубили собствения си син

Селим предупреждава вуйчо си, че няма да позволи Дженет да бъде наранена. Орхан го предизвиква.

Мелиса подслушва разговора между Орхан и Дженет, в който той последно я пита защо не иска да замине за Дубай, но момичето отново му отказва. Орхан се чуди защо Селим се върти край младата архитектка.

При Йозлем се завихря нов екшън.

Какво още ще се случи в епизода, ще гледаме довечера от 20 ч. по бТВ.


image0 (9K)