Енергийна психология. А теб кой ще те пречиства?

Преди година ви писах, защото бях в изключително тежък и объркан за мен момент в живота ми. Благодаря ви от сърце и душа за отговора на страниците на списанието и за посоката.

[ad id=“225664″]

Оттогава се опитвам да следвам съветите ви – къде успешно, къде не толкова,  но се стремя. Иска ми се да споделя какво се случи оттогава досега.

Настъпиха промени. Наложи се да напусна работа след двадесет години. Надявах се, че веднага ще успея да си намеря работа. Но не се получи. До момента, в който случайно в интернет видях обява за предстоящо обучение по eнергийна психология. Вътрешният ми глас изкрещя, че това е моето нещо, и само след няколко дни бях в София.

Сега се опитвам да положа началото на частна практика. Много лесно успях да намеря офис. Трудността идва от хората. Макар да желая от цялото си сърце да успея, макар да усещам, че това е моята работа, хората гледат на мен с огромно подозрение. Не успявам да ги убедя, че не правя нищо лошо – не са магии и езотерика.

Други започнаха да завиждат. Даже хора, представяли се за приятели и на които съм помагала, разбрах, че злословят зад гърба ми. Но целта ми е да успея.

С мъжа, за кого ви писах, нещата са си все така – не е прекратил отношенията и с другата жена. Казах му в очите, че докато е с нея, да не разчита, че и аз ще съм около него. Опитвам да правя това, което ме посъветвахте, Алена, макар бъдещето малко да ме плаши. Съсредоточавам се върху работата и децата си.

[ad id=“263680″]

Алена отговаря:

Спомням си добре твоята история, но въпреки съветите ми явно отказваш да приключиш отношенията си с мъжа, който те мами и очевидно няма намерение да престане. Все пак, когато мъж обича жена и само нея, не чувства потребност да се грижи за друга жена. Да не говорим, че ти никога не си ме питала и не си поръчвала хороскоп за професионална реализация, а и  магистратурата ти не е практика в тази сфера, затова и не си успяла да намериш нова. Вместо да изчакаш, си се втурнала да сменяш работата си, да преминаваш през обучение по енергийна психология, каквото и да означава това, и да отваряш офис.

[ad id=“236993″]

Как се втурна към това обучение, което лично аз не приемам?

Защо реши, че точно това е твоето бъдеще и че хората ще ти се доверяват? Дали твоето подсъзнание не е изкрещяло грешно, че това е „твоето нещо“? Нека да допуснем, че си сигурна в успеха си, рано или късно. Нека да допуснем, че Съдбата ще ти дари възможността да помагаш на хората.

Кой обаче ще ти даде знанието за заряда на твоето енергийно поле?

Кой ще ти направи изследването, каквото в България не се прави, за да имаш представа какъв е неговият поляритет? Ти знаеш ли дали твоето енергийно поле е положително или отрицателно заредено?

[ad id=“236999″]

Не казвам, че положителното е добро, а отрицателното – лошо.

И тъй като знам, че ти нямаш представа какъв е енергийният ти поляритет, можеш ли да бъдеш сигурна, че в миг на гняв, докато работиш с хора, няма да им навредиш несъзнателно или да  попиеш от тяхната енергия. Кой ще те лекува тогава, след като съм абсолютно сигурна, че не знаеш как да се пречистваш?

Избрала си работа, която е много пряк път към болестите. Дойдат ли те, сигурно Съдбата ще ти е виновна, а не твоите неправилни действия.

Завистта е обичайно душевно състояние на българина. Ако не ти завиждат за каквото и да било, значи не дишаш.

[ad id=“218001″]

Страховете на хората от това, което искаш да практикуваш, ще се увеличават, защото у нас се навъдиха прекалено много обучители в  какво ли не, без да са сигурни в крайния положителен резултат от дейността си, независимо че рекламите им ги рисуват като добротворци, на които някой е поверил тайни от незримия свят за по-добър живот на хората. Вярвай!

Какво ли не сътворява ежедневно човешкият мозък, но няма как да приема курсове и методики, които са безусловно в противоречие със законите на Кармата и на незримия свят, каквото и да включват в себе си и каквито и гаранции за добруването на човечеството да дават.

Пътят, по който си поела, е право на твоя личен избор. Не съм ти дала съвет и никога на никого  не бих препоръчала да практикува „енергийна психология“. Бъдещето ти зависи от теб самата.

Трудно мога да ти дам съвет как да жънеш успехи, морални и материални, в новото поприще след като си направила крачката, вместо първо да ме попиташ дали е правилната.
Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)