Емоционални изблици в ефир! Москов крещи от екрана: „Защо няма радост, беее? Защо народът не се радва на оставката на Борисов?“

Емоционално разцентрованият министър, който в понеделник ще застане лице в лице с разследващите органи в Прокуратурата за турските ваксини, не бе запитан нито веднъж от баджак-журналистката на  bTV за золумите му в сферата на здравеопазването, за които има вече десетки доказателства, но пък угодно му бе зададен въпроса дали ще участва в следващото правителство. В отговор Москов заяви, че не би взел участие в служебния кабинет, като подчерта, че в идните месеци планира да работи за подсилване и укрепване на Реформаторския блок, който заедно с „един силен ГЕРБ” да създаде силен дясноцентристки фронт, който да се противопостави на БСП и ДПС. Очевидно плановете на министъра са по-скоро в сферата на научната фантастика, имайки предвид факта, че „силен ГЕРБ“ след президентския вот стана ясно, че към днешна дата не съществува, а Блока го санират и укрепват вече 4 години, а той все така мощно се разпада.

По отношение на посещението в прокуратурата, което предстои утре, Москов без грам свян намеси и Всевишния като заяви безскрупулно: „Господ да съди онези, които твърдяха, че тези ваксини са били опасни за децата“.

http://BNews.bg


image0 (9K)