Емоциите довечера във „Вътрешен човек“ си струва да се гледат

Тази вечер в хитовия турски, крими сериал „Вътрешен човек“ емоцията на новооткрилите се двама братя продължава. Сценаристите пускат на час по лъжичка разкриването на дългоочакваната развръзка.

В снощната серия видяхме как Сарп влиза в цеха на фабриката, където Джошкун завърза Мерт и започна да му разказва какъв е бил истинският му баща. Мерт успява да пререже въжето, но в момента, в който хуква, го залавя Сарп. Двамата са в стълкновение, когато Джошкун извиква на Мерт, че той е Умут, а малко след това им потвърждава, че те са братя. Младите мъже не вярват. Куцият ги е лъгал толкова пъти, че те му нямат доверие. Той пък е решен окончателно да изплюе камъчето, като ги връща в детството им и в ситуацията, когато похищава малкия син на Метин. Стъпка по стъпка, дума по дума, спомен по спомен, братята извикват в паметта си случилото се преди много години.

Чувствата, избликнали в изгубените братя си струва да бъдат гледани. Великолепна игра на актьорите Чаатай Улусой и Арат Булут Ийнемли! В сълзите им се преплитат съмнение, старата омраза един към друг и надеждата, че това наистина са те – изчезналото малко братче на Сарп, малтретирано и оставено само на света и по-големият и грижовен батко.

Във “Вътрешен човек” довечера: Бате?… Много мъжки сълзи, много емоции

След първоначалната еуфория и емоция Сарп и Мерт вземат важно решение да запазят в тайна от всички това, което са научили и да започнат играта на котка и мишка с Джелял. Касапина е приспан за момента. Той видя Джошкун мъртъв, успокои се, че Мерт няма откъде да научи за миналото си и се надява да го е насъскал достатъчно, за да му донесе главата на Сарп.

Какво скрояват на стария мафиот двамата братя, гледайте в епизода довечера от 21,30 часа по бТВ.


image0 (9K)