Емир се хвърля в майчината прегръдка: Не ме оставяй, мамо!

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ Бегюм съобщава страшната новина на Емир, въпреки че се опитва да смекчи истината за сина си.

Малкият Емир, в присъствието на баща си и на Сюрея, разбира, че майка му отново трябва да се подложи на спешна операция. Сцената е много емоционална и разтърсваща за всички.

Есма разговаря веднага с Акиф, след като научи коя е неговата любима. Султанката отново взема нещата в свои ръце,  предупреждавайки доверения на синовете си асистент, че на Санем не може да се вярва. Тя му разказва как лелята е откраднала преди време една огърлица от дома ѝ и го съветва добре да проучи жената, с която иска да се обвърже в брак. Щастливият до скоро мъж е направо съсипан.

Адем вика Фикрет, за да му каже какво е направила майка му. А по-късно Есма се оправдава вкъщи, че е премълчала за действията на Рейхан, за да предпази синовете си.

Още една голяма прошка има да измоли Есма и то не от кого да е другиго, а от Бегюм, която в момента е между живота и смъртта. Възрастната жена отива при лекарката, за да я подкрепи и да изкаже за пореден път съжалението за действията си преди години, когато ги е разделила с Фарук.

Фикрет разпитва Ипек дали вече е уведомила майка си, че ще се развеждат. Ипек пак започва да шикалкави и да се опитва да вади вода от девет кладенеца. Това обаче изобщо вече не впечатлява съпруга ѝ. Той ѝ казва, че времето няма да промени решението му.

Какво още ще се случи в съдбите на героите в сериала,  защо Баде хвърчи като сладкопойна птичка, гледайте довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)