Емил Христов, водач на листата на ГЕРБ в Стара Загора: „След три месеца сме отново при вас, за да се отчетем“

„Ние не ви обещаваме грандиозни неща. Двойни заплати, пенсии – не, казваме ви само това, което може да свършим реално за вас, а то е чрез стимулирана икономика и стабилна държава, нещата да се подобряват постепенно. Това каза Емил Христов, водач на листата на ГЕРБ за народни представители за 27-и Старозагорски избирателен район.

Emil Hristov DOM Bani_resizedТой се срещна с обитателите на Дома за възрастни хора, който се намира в Старозагорските минерални бани. „Идвал съм при вас и преди изборите, идвам и след тях, а три месеца след 26 март, ще дойда отново, за да ви кажа точно какво сме свършили, защото така е редно“, подчерта той.

Христов поздрави дамите по повод 8 март, като благодари на всички, отгледали и възпитали достойни български граждани. Той припомни, че е важно не какво се говори, а какво се прави, като даде пример с развитието на Стара Загора през последните години. „Изграждаме детски ясли и градини, ремонтираме училища – това е инвестиция в бъдещето ни, в нашия утрешен ден. Искаме доверието ви, за да продължим в същата посока и на държавно ниво“, подчерта Христов.

По време на срещата бяха представени детайлите на основните приоритети, като внимание бе обърнато на здравеопазването и мерките, които ще бъдат взети за подобряване на здравната система у нас. „Ние имаме ясно разработен план, като всеки един от етапите му е премерен, за да е в полза на държавата и на гражданите ú. Трябва да подпомагаме държавните и общинските болници, защото не всеки има средствата да се лекува в частните. В Стара Загора работим точно в тази посока – помогнахме за нова апаратура, за ремонти, за подпомагане на управлението, за да бъдат намалени завещаните милиони задължения и здравното заведение да може да обслужва всички ни“, категоричен бе Христов.

С обитателите на Дома за възрастни хора разговаряха още и кандидатите за народни представители от ГЕРБ Радостин Танев и Петя Чакърова.


image0 (9K)