Емил Кошлуков: Не винаги отпред е този, който бихме искали, но отсреща са тези, с които няма как да искаме

От фейсбук страницата на политолога Емил Кошлуков:

Аз президенти на БСП съм виждал. И Петър Младенов, и Гоце. И двамата ни бяха представени за модерни, за алтернатива, и двамата обясняваха, че са промяната за България. Единият се опита да прати танкове срещу българите, другият ни надена на прочутия Голям Шлем с руските проекти, още ги плащаме.
Слушам Радан Кънев и Трайчо Трайков, които явно са решили да ни докарат третия президент на БСП. Такова гънене и шикалкавене падна, че чак е срамно. Те не знаели за кого, не можели за Цачева, не били сигурни как на балотажа, не искали да призоват, трябвало да ги убедят още малко…за кое, че единият е наследникът на Гоце и Пешо Танкиста?
И тези хора ни проглушиха ушите колко били десни. Колко били принципни. Как пак почват на чисто, за пети път.
Има дни, наречени избори, в които заставаме от едната страна ние десните, а левите – от другата. За жалост, не винаги отпред е този, който бихме искали, но отсреща са тези, с които няма как да искаме.
А между двата лагера притичват полевите курви, те са на повикване, който плати – ползва.
Извинявам се за грубия език. Ако искате, може да са плъхове, те също обикалят навсякъде, където има за кльопане.
Аз десен плъх не съм виждал.

……………………

Понеже някои десни хора се тревожат, че на балотажа нямало защо да гласуват, било все тая. Кремъл харесва това 🙂 После Радев прави тройната коалиция, по примера на Първанов, само не знам първо патриотите ли ще поканят, или костовистите. Дето се вика, тоя мач сме го гледали.
Сидеров ще седне до ДПС, както преди с Орешарски, Радан Кънев ще направи втори исторически компромис, няма страшно, в името на България ще е, Нинова ще отстъпи малко от квотите, вместо 3:5:8 ще са по-изравнени, Радев ще установи, че е летял и с натовски, и с руски самолети, но за нас са по-подходящи руските, а Русия е важен партньор и исторически приятел на България, на Трайков ще му обещаят еврокомисар, няма проблем, той е технократ и надпартиен, генерал Наско ще го направят зам-министър, да е балансирано МВР-то, то и Орешарски беше десен, пък и него взеха…
Правено е вече. ГЕРБ се издъниха с Цачева, но тези ще ни издънят далеч повече. ГЕРБ може и да не са в управлението на другите избори, но Кремъл ще има президент пет години.
Те не го и крият, вижте заглавието:

На выборах в Болгарии лидирует пророссийский кандидат

http://www.kommersant.ru/doc/3135791


image0 (9K)