Еманюел Макрон заведе на романтична почивка съпругата си Бриджит

Президентът на Франция Еманюел Макрон си е взел няколко почивни дни, които ще прекара със семейството си, казва източник от Елисейския дворец, цитиран от телевизия Бе Еф Ем и агенция ТАСС.

„Президентът си е взел няколко почивни дни, които ще прекара в семеен кръг. Паузата му ще приключи вечерта на 30 декември“, цитира каналът източника от администрацията на френския лидер. Според него обаче Макрон „поддържа тесен и постоянен контакт с министерския кабинет и получава цялата необходима информация“, цитира Дарик.

Снощи Макрон и съпругата му Брижит бяха видени в Сен Тропе, където по данни на в. „Вар-матен“ президентската двойка е отседнала у близки. Вчера двамата се разходиха из градския център и разговаряха с местни жители, пише изданието.

Сен Тропе се намира на около 40 км от лятната резиденция на френския президент – замъка Брегансон. В четвъртък близо 40 души от движението „жълти жилетки“, смятайки, че държавният лидер е там, се опитаха да доближат комплекса, но бяха спрени от полицията на няколкостотин метра оттам.


image0 (9K)