“Жените винаги са ми били слабост, без жена сънят ми не е здрав. Преди 1 месец реших да опитам вкуса на професионалната проститутка, но накрая ми загорча, разказва с усмивка бай Здравко. Поръчах си я по телефона, от София дойде 38-годишна засукана мадама. Заведох я на любимото ми място, горещите извори на Рупите зад къщичката на баба Ванга. Съблекох се, а компаньонката ми си хвърли хавлиената кърпа до панталоните и ризата ми. Она излезе по-рано от горещите минерални води като ми каза, че й става лошо от топлината. Когато излезох и аз от водата след няколко минути, веднага установих, че джобовете са ми претършувани, а от мадамата немаше и следа. Беше се изпарила. Какво да се прави, както казват вашите колеги от телевизията – такива са рисковете на живото предаване”, коментира с усмивка случката бай Здравко. Твърдо е решил вече да си намери за постоянно жена на около 50 години, която поне да не го лъже и обира. Обещал е също така на дъщеря си да й купи апартамент в Петрич, въпреки, че не заслужавала, според него.

Къщата му-хасиенда, е много луксозна с всички екстри за живеене, каквито се полагат на един милионер. Зад къщата е дърводелският цех на племенника му, където доскоро тотомилионерът бил назначил нощни пазачи: “Уволних ги, защото ги хванах няколко сутрини да хъркат в дълбок сън. Излиза, че съм им плащал надница по 10 лева на нощ, за да спят.Ползвали са стаята за пазачи като хотел и съм им плащал даже за съня им. Сега аз сам пазя нощно време”, пак философски анализира случката той, цитиран от Монитор.

След първоначално платените накуп 100 000 лева бай Здравко получава на банкова сметка всеки месец по 15 000 лева. Дава пари на приятели, но само като заем, защото «ценя парата». Поздравява българката Гошка от Испания и я съветва да си остави «бели пари за черни дни». Той продължава всяка седмица да пуска задължителния фиш в същия тотопункт в Петрич.