Екс водеща на НОВА: Няма да гласувам и да се редя пред урните на една опашка с неграмотни!

Екс водещата на новините по Нова ТВ Цвета Кирилова изрази гневното си мнение за ситуацията в България, политиката на управляващите и безхаберието на народа от случващото се. Преди минути тя публикува пост във Фейсбук, който бързо набира „ЗА“ и „ПРОТИВ“ сред потребителите на социалната мрежа.

Ето какво написа журналистката, която е от организаторите на първия в България фестивал за социална интеграция на деца „Вярвам в теб”, а понастоящем е председател на „Сдружение Азбукари”:

„Понеже получавам перманентни запитвания, реших да Ви отговоря публично. Докато не се случи СМЯНА НА СИСТЕМАТА в държавата, кракът ми няма да стъпи пред избирателните урни! Да е ясно! Категорично отказвам да узаконявам с гласа си политическата простотия и престъпленията, геноцидът на българите, разсипията на държавата и налагането на несправедливостта и арогантността като безалтернативен модел на управление на обществото.

Моята държава не е тиня и аз няма да газя в нея! Който иска да продължава да му мирише на гюбре в политико-обществените отношения, нека не спира да се продава за няколко сребърника и да ходи да се реди с неграмотни на една опашка, щом толкова Ви струват авторитетът и самочувствието. Или в тази държава някой ще натисне бутона рестарт, за да навлезем в хуманни условия на живот или България ще бъде погълната от черната дупка. Видяхте, че 30 години този модел НЕ РАБОТИ, с любезното съдействие на външни и вътрешни паразити. Изберете си Вие! Залагам на прогреса, истината и съзидателността! Презирам лъжата и продажността!

НЯМА ДА ГЛАСУВАМ, ДОКАТО СПРАВЕДЛИВОСТТА НЕ СТАНЕ НОРМА!

Ако не стане доброволно, ще стане доброзорно!

Пожелавам раждане изначално!
Ваша Цвета


image0 (9K)