Езотеричен хороскоп за март 2018 г.

Автор: Светлана Тилкова – Алена

[ad id=“225664″]

ОВЕН

Усещането ви, че сте подвластни на нечии злонамерени мисли и действия, в този ден не ви лъже, затова сте олицетворение на променливост, непостоянство и изкушение да бягате от отговорност, но уви, няма как да избягате от злобицата, която ви преследва. Ако блестите в нечия отразена светлина ше ви възприемат като символ на пасивността, с което ще наранят егото ви. Блестете винаги само във вашата собствена.

ТЕЛЕЦ

Всичко в отношенията ви с околните, което привидно ви е познато и ясно, неочаквано може да ви притесни, заради някоя дума, защото нещо не сте разбрали правилно или вие самите не сте пожелали да го изкажете ясно и разбираемо и да се превърне в подсъзнателна борба с нереалните ви представи, които могат да ви подтикнат към желание да се отдадете на Злото и Мрака.

БЛИЗНАЦИ

Летите на облаците на вашите мечти и фантазии. Задължително е да се върнете към ралността и духовното осъзнаване. Не ви съветвам да се поддавате на съветите на „знаещи“ хора и да развивате свръхестествени сили, като разширявате чрез външна намеса съзнанието си, защото със сигурност ще си навредите. Вредни за вас през този месец са и занимания с рейки.

[ad id=“237001″]

РАК

Усещането ви е, че се намирате в блато, потъвате и успявате да се измъкнете за малко, но пак потъвате. Причината е, че или сте се заели с нещо, обречено на провал или е развалена вътрешната ви нагласа към това, което правите. Само ако надмогнете пасивността си и сте готови да плувате из безбрежния океан от знания и се насочите към духовното си развитие, ще съумеете да намерите вашето спокойно кътче на Земята.

ЛЪВ

Вече ви е омръзнало да тъпчете на едно и също място и ви е необходима професионална промяна или на сбогуване с вашето старо работно място. Време е да не допускате сенчестата страна на вашия характер и да осъществите стабилна връзка и равновесие между вашето духовно и материално начало. За вас светлината на Слънцето е извор на живот.

ДЕВА

Отдайте дните от месеца на работа върху себе си. Не мислете, че имате магия, а осъзнайте, че това е илюзия, която цели да изпаднете в истерия, да ви обземе мания за преследване и страх, подтикваща ви към злоупотреба с алкохол, наркотици и лекарства, чрез които мислите, че ще избягате от действителността.

[ad id=“238430″]

ВЕЗНИ

С наближаващата пролет на хоризонта проблясква бледата светлина сред сивотата и мрака и възможността да сеете семената на доброто. Осъзнайте, че ако се взрете в огледалото на вашата душа, тя ще е стабилен мост между вашия вътрешен и външен свят, който ви позволява да общувате без проблеми дори и с вашите неприятели.

СКОРПИОН

Отчаяни сте от хората около вас, от неразбирателството, което цари между тях и в което ви въвличат, защото няма как да сте изолирани. Време е да хвърлите поглед зад завесата, с която сте скрили вашите потребности заради вътрешните си страхове и да ги споделите, ако искате да ги претворите в реалност, но го сторете сами, без помощта на магията.

СТРЕЛЕЦ

През март ще ви се струва, че никога няма да настъпи ново утро. Колкото и да се страхувате и според вас да ви е необходимо проникването в незримия свят, в царството на подсъзнателното, толкова е важно да осъзнаете, че може би ще ви е трудно връщането оттам. Няма как да се приспособите лесно към реалния живот, ако сте се доверили на Мрака.

КОЗИРОГ

Най-голямата опасност за вас е, че ако сте прекалено доверчиви може да бъдете погълнати от силите на Мрака, защото ще ви превърне в отшелници, изолирани от света и хората. Обзети сте от страх и несигурост на работното място, заради вкоренени страхове от провал, за които нямате причина. Заличете ги.

[ad id=“236993″]

ВОДОЛЕЙ

В живота ви се намесват странни хора, които са причина за вашите опасения от мошеничества, лъжи, измами и безредие, което ще наруши хармонията в живота ви. От вас зависи да не допуснете хаос да провали деня ви. Имате възможност да го сторите чрез интуицията си, която може да ви направлява много по-добре, отколкото разума.

РИБИ

Време е вашето лично его да се оттегли, за да можете да се преоткриете чрез умението да оставите нещата да се случат, да не ги блокирате. Като истински творци, които искат да покажат наяве под формата на образи най-съкровените си копнежи, вие също ще съумеете да изразите пред външния свят вашата истинска същност.
Източник: karm-krag.com


image0 (9K)