Едно перо ще докосне лондонските улици, за да отнесе от Стара Загора емоцията на поета Йордан Пеев

pero_pticiВ навечерието на най-българския празник 3 март едно перо ще долети до Обединеното кралство, ще докосне лондонските улици, за да отнесе от Стара Загора стиховете на нашия съгражданин – талантливия Йордан Пеев.

На 24 февруари Дани Пеев ще изнесе поетичен спектакъл, който той посвещава на любовта и България. Часът на събитието е 18,30, а мястото е с адрес: Лондон 137 Harley Street w1g6bf, 4 етаж.

Очаквам срещата с моите сънародници с повече от нетърпение и Бог да пази Отечеството! – сподели за ЗАРАТА поетът.

Ще чета стихове за любовта …моите книги са все за нея, за човека, който се лута в себе си, който се „въпросва“ и търси смисъла си.

Ще има специално подбрани песни със съвсем нови стихове за България , които ще чета на нарочно подбрани за целта клипове и музика. Песните не са мои, но са ми любими, а текстовете са на изключителните български поети: Иван Вълев, Борис Христов, Ивайло Балабанов.
Разбира се, ще прочета и мои стихотворения, а клиповете и музиката съм избрал специално за този спектакъл, на чийто фон ще вървят кадри от уникалния филм „Време разделно“ и гласът на на Стефка Съботинова и нейната „Притури се планината“ .
Ще попея и аз с китарата…

Екипът на ЗАРАТА пожелава успех на Йордан Пеев на Острова и нека всички птичета, тръгнали от България по света, поне за час попият емоцията от родната реч, защото Дани е добър, мнооого добър!

Още от Йордан Пеев ТУК


image0 (9K)