Една от най-красивите серии от „Завинаги“ довечера! В конака ври и кипи от емоции

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ сценаристите на теленовелата са се постарали да вкарат много мъдрост в репликите на героите си. Толкова, че нещата заприличват на захаросана приказка. Но все пак – хубава!

Изключително интересен разговор водят Адем и Фикрет, седнали в офиса. Двамата братя вече са достатъчно наясно, че реакциите, мисленето, действията им толкова много си приличат и именно заради това те се разбират прекрасно и дори могат да предугадят действията си. Сега е ред по-големият да подаде ръка на лудото си по-малко братче.

Всички в конака са седнали около масата за вечеря, но никой не е спокоен, защото не знаят къде е Фикрет и какво става с него. Но той отваря входната врата и влиза при тях някак си необичайно тих и смирен. Всички го прегръщат, а Есма се разплаква, както и Фикрет, който иска извинение от цялото семейство, че ги е изплашил. Сядат на масата за вечеря, а блудният син е на прага да се разреве. Есма го гледа с майчинско умиление, но подтиква останалите да създадат настроение, за да продължат заедно напред, както винаги досега.

В “Завинаги”: Ах, защо това не е истина, а е само сънят на Санем

Адем позвънява на вратата на Осман и Дилара му отваря. Той е с букет цветя в ръка и с подаръците за малкия, купени от Гюнеш. Мъжът се усмихва въпреки рязкото поведение на бившата си съпруга. Той желае да говорят, но преди това се извинява и е безкрайно хрисим и овладян. Принуден е на входната врата да парламентьорства, защото тя стои като сфинкс и не продумва. Но Умут изисква да не бъдат обиждани нито майка му, нито баща му.

В трапезарията на конака се втурват като обезумели Нургюл и Гюлестан, които по думите на малкия Емир, сякаш подготвят вуду магия. Прислужниците носят допълнителни прибори за някого. Вратата се отваря и през нея пристъпва… Ада.

Няма по-щастлив от Фикрет, който не може да повярва на очите си, защото след Ада, с малкия на ръце, влиза и Ипек. Той блъсва стола и хуква към нея.

А Назиф отново е във вихъра на странностите си. Той влиза в трапезарията, стиснал пожарогасител в ръцете.

Щастието влиза в имението с огромни крачки и се вселява във всеки от обитателите му. Усмивки, прегръдки, сълзи от щастие, докосвания, целувки.

А Адем сглобява столчето, купено от Гюнеш за Умут. Бебенцето се успокоява и заспива в него. Дилара го пита от кой магазин го е взел, а Адем смутолевя нещо и тя разбира, че я лъже. Отново се набурсучва, но му сварява кафе.

Довечера в “Завинаги”: Любовта витае на пълни обороти за героите от всички възрасти

Децата си обикаля край креватчетата им у дома и Фикрет, чието сърце се облива от любов към тях и към завърналата му се съпруга. Той говори на малките, но специално отива до бебефона, за да каже, че много обича и майка им. А Ипек го чува от тяхната спалня усмихната. И когато той влиза при нея, прегръщайки я промълвява, че днес му е дала целия свят. Двамата провеждат изключително важен разговор, съпроводен със сълзи, но и с много обич. Вижда се, че са помъдрели от всичко случило им се, а желанието им да продължат заедно е огромно.

В спалнята на Сюрея и Фарук пламъците не са много по-различни. Тя се опитва да прелъсти съпруга си, за да ѝ прости.


image0 (9K)