Една жена на 50 трябва да е по-обрана в емоциите, каза Ева, но доколко тя успя

Да е обрана, да е обрана, колко да е обрана перничанката Ева, която снощи загуби дуела от Галя и напусна предаването „Фермата“ по бТВ?

duel_eva_resizedСпоред 48-годишната Ева Димитрова жените към 50 би трябвало да са по-обрани откъм изразяването на емоции. Това тя каза по адрес на нейната връстничка Галя от Тетевен, упреквайки я, че първосигнално се поддава на всякакви изблици. Лесно се правят изказвания за другите, но най-трудно е да оцениш собствената си същност, поведение и думи. Преди състезанието с Елен Колева, на първия дуел, Ева изрече доста груби закани за рязане на глави и бой до смърт, а  снощи показа среден пръст в момент на афект на Тодор в публиката .

Личността на Ева предизвика много полюсни реакции както сред хората, участващи във формата, така и навън – в социалната мрежа. Нейното сърдито изражение, властен характер и постоянното недоволстване от нещо ѝ спечели доста груби думи от останалите фермери, в лицето най-вече на рапъра Ди, който съвсем открито я обиди на няколко пъти.

В същото време тя имаше и своите поддръжници сред съиграчите си, а и навън много хора харесаха нейната прямота и откритото казване на нещата в прав текст.

„Аз съм човек реалист, конкуренцията беше уникална. 80% от участниците са по-млади и по-подготвени”. Това обяви в предаването „Тази сутрин” Ева Димитрова, след като излезе „Фермата”.

Напуснах работа, за да преживея най-голямото приключение в живота си с участието си във формата, каза дамата от Перник.

Преди да влезе като участник във „Фермата”, тя е работила като оперативен директор в голяма компания за професионално почистване. Напуснала е работа, когато е разбрала, че е избрана за участие в предаването.

Човек цял живот трябва да търси и да предизвиква себе си, уточни тя.

Риалити шоуто продължава и интригите ще се задълбочават, фермерите ще разкриват все повече характерите си, ще правят схеми за спечелване на играта, ще влизат в открити конфликти – точно така, както е и в реалния живот. Предстои бурният купон от посрещането на победителката Галя във „Фермата“, определянето на новия фермер на седмицата, събитията, на които ще станем свидетели тази вечер.


image0 (9K)