Един от най-богатите спортисти в света катастрофира тежко

Тайгър Уудс, за когото се твърди, че е най-богатият спортист в света, е катастрофирал тежко снощи. Полицията в Лос Анджелис даде пресконференция, на която разкри подробности за инцидента с голфъра и какво е спасило живота му.

Уудс е получил наранявания на двата крака и това е наложило операция, продължила няколко часа. Веднага след катастрофата обаче голфърът е бил спокоен и комуникативен, съобщиха от полицията и разкриха какво се е случило:

„Автомобилът му се е движил по стръмен път между луксозни предградия. Ограничението е 45 км/час, но често колите вдигат в този участък дори до 85 км/ч. Уудс е загубил управление над колата, след което тя е преминала през две платна и се е ударила в бордюр, преобърнала се е няколко пъти, като през това време се е ударила и в дърво. Няма следи от спирачен път“, обясниха от полицията.

 Уудс е бил с предпазен колан, който заедно с въздушната възглавница, са спасили живота му.

Свидетели в комплекса, в който е отседнал голфърът, твърдят, че той е бил много нервен и е бързал да потегли. Той дори едва не блъснал друга кола при потеглянето си от паркинга.


image0 (9K)