Един от най-колоритните участници във Фермата отново пред камерите

Един от най-колоритните участници в шестия сезон на риалити предаването Фермата излезе от формата след титаничен двубой на арената. Ангел Тенев от пловдивското село Караджалово вече си е удома, след като отпадна от играта за 100 000 лева, победен от младия 28-годишен гвардеец Калоян Донков.

Но да се върнем на новото старо ежедневие на 41-годишния Ангел, който пак си е във ферма, само че този път не на игра, а в действителност. Оказва се, че той помага на сестра си Недялка Тенева да отглежда около 50 крави. Екип на бТВ го открива сред животните, с лопатата и с неизменната тексаска шапка на главата, както и с обезоръжаващата му усмивка.

Бай Анго, както всички съфермери му казваха, е работяга и сърцето и душата му са отдадени на животните. Именно затова той най-често пожелаваше да бъде ратай в състезанието. Както и името му подсказва, близките му го определят като душа човек, почита традициите и обичаите, а мъката и трудностите, които е преживял, загубвайки дете, са го направили само по-силен и мъдър.

Ангел от „Фермата“ изловил на калъп жена си

Та този корав българин игра на арената пряко силите си, раздаде се максимално, победата беше на кантар, но той си тръгна щастлив от загубената надпревара.

И сега е опора на сестра си. Ангел казва, че е там, за да върши мъжката работа доколкото може, защото съпругът на Недялка е починал преди няколко години. За животните няма делник и празник и за тях грижата е постоянна.

На въпрос какво му е дала Фермата, бат’ Анго отговаря, че от участието си за сетен път се е убедил – истинските неща са при земята и при животните.

Мъжете тръгнаха на война във “Фермата”

„Хората, които го познаваме, знаем, че Ангел не е отишъл там за парите, той е отишъл за емоцията, за тръпката, да докаже себе си“, каза сестра му.

Ангел обеща да покани екипа, когато се направят майсторските мезета, а дотогава той ще се занимава с транспортната си фирма и когато е възможно, ще помага в кравефермата на любимата си сестра.


image0 (9K)