Един измамен съпруг остави списък с 10 изисквания към „другия”, но не са такива, каквито очаквате …

Да ти изневеряват е едно от най-ужасните усещания, но се оказа, че може да бъде повод и за други интересни емоции. Рогоносците са обект не само на вицове, но и на вдъхновение. Един от тях направи списък от 10 прости изисквания към любовника на жена си, публикуван в сайта Craigslist. Той се разпространи като вирус в мрежата, вижте защо:

„За типа, който оправя жената ми. Добре знам кой си. Да, всичко знам. Не, не съм ядосан, бих искал само да те помоля няколко неща:

1. Моля, престани да оставяш дъската на тоалетната вдигната, защото все аз излизам виновен.

2. Може би ми даваш шанс често да ходя за риба, но моля те спри да ми пиеш бирата. Добре е да изпиеш едно, когато си на гости. Бог знае, че и аз трябва да изпия няколко, за да ми изглежда привлекателна, но поне остави нещо за мен, с нея съм по-дълго, отколкото ти.

3. Ако обаче изпиеш всичко, купи още или поне остави някой долар на масата.

4. Бих те помолил да сложиш нова ролка тоалетна хартия, ако я свършиш. По не знам каква причина нашият син мисли, че не трябва да се изтрива, когато няма хартия. Сложи я под мивката, но ако имате по-добро предложение, действай.

5. Когато сте готови с жена ми, изтрий се от нещо, което може да се хвърли.

6. Не казва на децата си, че си им чичо. Може би са малки, но не са малоумни.

7. Спри да надуваш парното, защото аз плащам сметките.

8. Когато те попита дали изглежда дебела в панталоните, кажи не. Може би си мислиш, че отговорът е „да”, и ако кажеш, ще спре да яде толкова много, но всъщност й даваш основание да отиде и да си купи нов чифт панталони в който ще изглежда пак така.

9. Спри да ядеш храната. Миналата седмица ми изяде сладките от мама. Жена ми с години не приготвила нещо толкова вкусно, прояви разбиране.

10. Пробвай да прехвърлиш теглото на другата страна, когато седиш в креслото ми, защото ми правиш дупка, която ме дърпа на дясно.

И накрая, искам да ти благодаря, защото я заведе на обяд за Свети Валентин. Не беше бясна както обикновено и поръча само едно хранене. С излишните пари можех да заведа децата на кино.

Надявам се, че можеш да ми помогнеш с нещата, които ти изброих.

Ако направиш това за мен, ще ти давам знак кога и колко ще ме няма, за да не се налага да се притеснявате и бързаш. „


image0 (9K)