Ева Веселинова – новата титулярка в „На кафе“?

Прогнозите за блондинката не са „розови“. Ева Веселинова ще гастролира в „На кафе” на Гала само месец. Говори се, че екипът на Гала посрещнал на нож Ева. Според тях тя била парашутистка и при това твърде амбициозна. Затова те стискали палци Стефан Николов да се върне по-бързо. Половинката на Гала пък влиза в Къщата на Големия брат този сезон. Колегите на плевенчанката обаче искали той по-бързо да излезе от Вип Брадър и да видят час по-скоро гърба на русата репортерка.

Репортерката от „Господари на ефира” ще съвместява двете длъжности едновременно. Тя ще продължава работата си като репортер в „Господарите” и ще коментира актуални теми в студиото на „На кафе“. За нея няма да има проблем да го прави. Защото дамското предаване е до обяд, а „Господарите” наблягат на работата след 12 часа на обед. Вече вървят анонсите на предаването „На кафе“с Ева.

[ad id=“225664″]

Поетът Милен Любомиров също обяви, че става водещ. Той също ще се настани удобно в студиото на Гала. Това текстописецът обяви от страницата на сутришното издание на „На кафе”.

Не е ясно дали Гала ще остане титулярен водещ в предаването, а Веселинова ще е нейна ко-половинка, както досега бе Стефан или репортерката ще заеме направо нейното място. Към екипа на „На кафе“ най-вероятно ще се присъедини и още едно ново лице – това на Деси Цонева. Очаква се тя да е светски репортер на предаването. На 10 септември, когато е старта на новия сезон ще стане ясно.

Димитър Рачков и Мария Игнатова пък ще водят заедно „Господарите на ефира” тази есен. След като се събраха и станаха семейство, те ще бъдат водещи в новия сезон на шоуто по Нова телевизия.

Сред анонсите на предаването на 10-ти септември е видео, в което Рачков и Мария са в спалнята. С това продуцентите на шоуто вероятно показват, че двамата са нещо повече от колеги.


image0 (9K)