Д-р Огнянова от „Откраднат живот“ излезе голям карък

Една от най-големите любимки в „Откраднат живот“ – д-р Зорница Огнянова или Диана Димитрова претърпя много нелеп инцидент непосредствено преди старта на хитовата медицинска продукция.

Чаровната актриса си извадила палеца по време на снимките на сериала, но въпреки болката не прекъснала сцената, а стоически продължила да играе и издържала до края.

„Тъй като очевидно имам талант за простотии, вчерашната прекрасна сутрин по време на сцена успях да си извадя палеца на дясната ръка… И така, въпреки всичко шоуто продължава, докато не чуеш режисьорското „стоп“, пише Диана в профила си в социалната мрежа. И продължава: „Закон. Аз поне в това отношение съм принципна. Наистина ще ми е интересно да видя какво се е случило пред камерата, докато играя с изваден палец. Защото аз нямам ясен спомен. Само си казах „не спирай“. Дръж. Ти си мъжко момиче. За мое щастие колега, който е и физиотерапевт реагира светкавично. Странното е, че в „Пирогов“ се чувствам спокойно. А смешното е, че се обръщам на „докторе“. Само с малката разлика, че там са истинските лекари. Хората, които спасяват животи.“.

Става ясно, че в следващите 20 дни актрисата ще носи шина. „Не е голяма работа и това ще мине“, добавя с усмивка Димитрова.

show.blitz.bg


image0 (9K)