Дяволът, вилнеещ във вторник, не си е тръгнал, устискайте и в сряда

На 2 септември, в средата на седмицата, ще се опитате да внесете повече спокойствие в ежедневието си и да си починете от напрежението и стреса във вторник.

Астрологът предупреждава: Не дърпайте Дявола за опашката на 1 септември!

Ако отделите повече време за себе си, това може да помогне. Ако обаче имате недовършени задачи и ангажименти, по-добре се фокусирайте върху тяхното изпълнение. В противен случай ви чакат три дни на ново напрежение и конфликти.

В сряда не гледайте само собствения си комфорт, въпреки, че и да го искате силно, няма да ви се удаде лесно. Постарайте се да намерите баланс за нещата, които са приятни и за вас, и за останалите от семейството ви. В любовния живот се постарайте по-реално и спокойно да погледнете на противоречията с партньора си.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще фокусирате вниманието си върху материално-финансовите дела. Ще се опитате да разрешите някакъв проблем или да получите по-голяма яснота относно неща, които ви притесняват. Избягвайте да усложнявате отношенията си с хора, родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Младите жени ще са под напрежение заради развитието на важни срещи или задачи за изпълнение.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в сряда ще сте много напрегнати и несигурни в действията си. Ще приемате всичко, като че ли следвате нечия друга воля, сякаш нямате контрол върху собствения си живот или желания. Ще сте чувствителни и лесно ще се обиждате. Възможно е тази ваша емоционалност да извика подозрителност, провокирана от действията или думите на приятели.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда ще имате повод за добро настроение или задоволство от постигнат успех. Ще ви зарадва събитие в живота на родственик, което ще има своето важно значение и за вас. Нова благоприятна възможност ще се появи неочаквано, която ще съвпадне с ваше желание. Младите мъже да пазят личните си вещи или важна информация от любопитството на злонамерени хора.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще възникнат различни събития, свързани с пътуване или имащи връзка с хора от други населени места. И в двата случая те ще ви донесат някакво притеснение или безпокойство. Възможно е пътуване за лечение за вас или за човек от семейството ви. В работата си ще се ангажирате с вече започната дейност, проект или ангажимент. Това ще бъде благоприятен ден за уреждане на документи или договори от финансов характер.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 


image0 (9K)