Дъщерята на Юлиан Вергов го изненада с гадже, при това…

Дъщерята на Юлиан Вергов става все по-самостоятелна, откакто наскоро навърши пълнолетие, а ето, че в живота й вече е дошла и любовта, поне съдейки по действията на тийнейджърката в последните седмици.

Алена, която доскоро се славеше като мъжкарана и навсякъде позираше със скейтборда си, използвала именно пълнолетието си, за да сюрпризира баща си, че вече официално си има гадже. По-любопитното в случая е, че младежът, привлякъл вниманието й, е адаш на баща й.

В живота на девойката, която обикновено се носи като момче – с панталони и раздърпани ризи, е настъпила сериозна промяна. И по всичко личи, че авторитета на баща й отново е изиграл роля, защото случайно или не Алена се влюбва в момче, което носи същото име.

За разлика от Вергов обаче, щерка му няма афинитет към сцената и публичните изяви, поне засега. Предпочита да е зад кадър, като вече има и няколко фотографски попадения, основно в сферата на портретите. Освен това е природолюбител и си пада по планинарството.

Извън тези хобита се е насочил към доброволческия труд в международна организация, чрез която млади хора работят благотворително по различни образователни програми с цел опазване на мира на планетата. По линия на тази организация момчето е изкарало наскоро лагер в английския град Дърам, пише „Уикенд“.


image0 (9K)