Дъщерята на Ицо Хазарта заведе дело срещу майка си, обвинява я в психически тормоз

Дъщерята на Ицо Хазарта заведе дело срещу майка си.

Причина е интервю, което Диана Котева дава за Галерия през декември миналата година. В него тя разкрива, че рапърът я е лишил от родителски права, а тя дори не е знаела, тъй като по това време е живеела в Лондон. Научава за решението чак след края на делото и произнасянето на присъдата, когато Хазарта я уведомява по Вайбър. Шокирана от това, тя завежда контрадела, но все още няма резултат.

Заради интервюто обаче дъщеря й завежда дело срещу нея за психически тормоз. Делото е насрочено за 17 март. В ново интервю за вестника Диана разкрива, че продължава да не вижда дъщеря си, макар съдът да е постановил двете да се срещат два пъти месечно. Бившият й мъж обаче не позволява това да се случи.

Диана смята, че и молбата за психически тормоз е подадена не от дъщеря й, а от Хазарта. „Между мен и Аделина никога не е имало конфликт. Което означава, че психическият тормоз остава под въпрос от кого идва. За всички е очевидно, че тази молба е подадена от Христо, бащата на Аделина, и всичко написано вътре смятам, че е негово дело. Това е негово отмъщение към мен, че дадох гласност на темата“, убедена е майката.

Тя е виждала за последно дъщеря си през януари 2014 година. За Коледа миналата година Диана лично занесла подарък за нея в дома й, но не й отворили. Ицо връща и месечената издръжка от 40 лв, която бившата му трябва да плаща на дъщеря им.


image0 (9K)