Дървото на желанията

Намислете си желание, изберете плод и разберете какво ви очаква:

[ad id=“225664″]

1. Вие имате адекватна самооценка и увереност в своите възможности. Вашето желание непременно ще се сбъдне, тъй като вие ще положите всички усилия, за да превърнете мечтата си в реалност.
2. Вие сте енергичен, целеустремен човек. Способни сте да вземете „птичето на щастието“ в собствените си ръце и да изпълните и най- неизпълнимите мечти!
3. Вие сте от типа хора, които действат спрямо обстоятелствата. За съжалевние, често предпочитате да „плувате по течението“, стремейки се да избягвате сътресенията, даже и те да водят към по- добро. Постарайте се да сте по- целеустремени ида вярвате повече в себе си – така всичко намислено ще се сбъдне.

[ad id=“236993″]

4. Вие сте взискателен човек, както към себе си, така и към другите. Ако намислите нещо-с всички сили се стремите към него, без да жалите сили. Не се предавайте, движите се в правилната посока.
5. Вашата природна импулсивност често ви пречи да постигнете желаното. Не бързайте, поемете въздух, пребройте до десет и вашето желание ще се сбъдне, стига да отслабите малко напрежението.
6. Вие сте късметлия. И заедно с това често сте лениви. Ако искате желанието ви да се сбъдне, започнете да се действате.
7. Ващето желание ще се сбъдне, но е нужно време. Запасете се с търпение.
8. Вие сте зациклили върху своето желание. Забравете за него, престанете само за това да мислите и ще видите не след дълго резултата.

[ad id=“236999″]

9. Вашето желание ще се сбъдне съвсем скоро. Но има вероятност след товяа да се запитате: „И за какво ми е нужно това?“
10. Бъдете скромни в своите желания. Може би просто искате много? Помолете Вселената за нещо по- скромно.
11. Вашето желание не се е сбъднало досега по една причина: вие не полагахте досега никакви усилия за това.
12. Вашето желание вече е почти изпълнено.

Превод от руски език: zarata.info


image0 (9K)