Дълголетието спохожда 5 зодии

Учени от векове се опитват да разгадаят мистерията на дълголетието. От какво освен здравето и начинът на живот зависи колко години ще живее даден човек?

Наистина ли всичко зависи от съдбата?

Астролозите смятат, че дълголетието е отличителна черта на няколко зодиакални знака, т.е. продължителността на живота на човек зависи от звездата, под която е роден.

Многобройни проучвания показват, че представителите на 5 знака се отличават с дълголетие. Това не означава, че тези хора могат да си позволят да си играят със съдбата на руска рулетка и да не се грижат за здравето си.

С правилното отношение към себе си и относителна предпазливост, те имат огромен шанс да отпразнуват своята стогодишнина, заобиколени от семейството си.

Овен

Представителите на този знак могат с лекота да доживеят до 100-годишна възраст. Те са издръжливи и безкрайни оптимисти. Те умеят да си наложат да продължат напред, дори тогава, когато не печелят и са в постоянна физическа и емоционална активност.

В същото време Овните са внимателни към алармите на тялото си. Те тичат при лекаря с и понякога дори без особена нужда. Това им помага да хванат всякакви проблеми и да се борят с тях още преди положението да се е влошило.

Лъв

Любовта към себе си помага на Лъвовете да доживеят до дълбока старост. Те не биха навредили на здравето си, залагайки на лоши навици, нискокачествени продукти и лоша среда на живот.

Царете на животните винаги избират най-доброто за себе си и за близките си хора.

Те са оптимисти и е много вероятно да чукнат цял век на земята. Лъвовете умеят да не хабят нервите си напразно и са в състояние да намерят предимствата дори в най-тежките житейски ситуации. Ведростта и физическата активност допринасят за дълголетието им.

Скорпион

Представителите на най-загадачния знак на зодиака живеят дълго. Те знаят как да контролират живота и неуспехите си и често заобикалят проблемите. Те успяват да изплуват дори и в най-критичните ситуации.

Бързо се адаптират към трудностите, а болестите рядко ги спохождат заради вътрешната им сила и мощна енергия.

Дева

Тези хора са фенове на правилния начин на живот. Те обичат да се грижат за себе си – както за здравето, така и за външния си вид. Старостта ще дойде при тях по-късно, отколкото при представителите на другите знаци.

Фитнес, правилно хранене, козметични процедури, пластични операции – както мъжете, така и жените от тази зодия знаят тайната на еликсира на младостта, която няма да споделят с никого.

Експерти отбелязват, че представителите на знака Дева имат всички качества да са в топ 3 на дълголетниците.

Телец

Доброто здраве и дългият живот определено са свързани с Телците. Организмът им има много резерви и те са издръжливи дори в най-критичните ситуации.

Дори онези представители на знака, които си позволяват да се отпуснат малко повече, доживяват до 80-годишна възраст, защото умеят да не харчат енергия за ненужни преживявания.

Ако телците е грижат за здравето си и не обръщат внимание на изкушенията, които ги заобикалят, можем съвсем спокойно да заявим, че те ще живеят до 100-годишна възраст.

Астролозите са стигнали до заключението, че продължителността на живота на човек на зависи само от зодията му, но и от пола. Например сред мъжете Телец, Овен, Лъв, Дева и Козирог се отличават с дълголетие. Това се дължи на силния им характер и любов към реда.

Сред жените Скорпионите, Девите, Лъвовете и Близнаците имат шанс да доживеят до 100 години. Причината е присъщата им загриженост за външния им вид. Тези дами често водят правилен начин на живот и внимават за здравето си.

jenata.blitz.bg

 


image0 (9K)