Душо Гавазов ще се кандидатира за кмет на Мъглиж

Настоящият заместник кмет на Община Мъглиж – Душо Гавазов, ще се кандидатира за кмет на предстоящите предсрочни избори в Общината, насрочени за 28 февруари 2012 г.

Това потвърди самият той в социалната мрежа.

До вота се стигна след като на 3 септември внезапно почина Господин Господинов, редовно избраният кмет за трети мандат.

„Решението ми е лично и към момента не е съгласувано с нито една партийна централа“, пояснява Гавазов в социалната мрежа Facebook.

Вчера, на 03.12.2020 год., се навършиха три месеца от преждевременната кончина на Кмета на Община Мъглиж- Господин Господинов! За някои това беше период на смирение и продължаване на започнатото, а за други поредната възможност за тиражиране на лъжи и чрез тях заявка за поредно явяване на поредния кметски предизборен търг?! През последните девет години бях неизменна част от Управлението на Община Мъглиж и съм пряк ,, виновник” за всичко хубаво и лошо, сътворено на територията на общината през този период. 1/5 от съзнателния ми живот премина в искрени опити и много труд, за да превърнем заедно с жителите на общината в реалност посланието, което сами си избрахме ,, Мъглиж, героично минало-достойно настояще и бъдеще”! През този период имах възможност да работя с много хора, част от тях истински приятели на Мъглиж и безценни радетели за бъдещото развитие на общината! На всички тях благодаря от сърце! Разбира се по пътя си срещнах и ,,хора”, които скрити зад маската на загриженоста за ,,Общото дело”, всячески пречеха и продължават да пречат за развитието на нашата малка, но красива и достойна Община! На тези хора категорично заявявам, че както и досега в мое лице ще имат сериозна пречка за реализиране на нездравите си помисли и планове! Скъпи приятели, уважаеми неприятели, спазвайки собствените си принципи и уважение към законния Кмет на Община Мъглиж, Господин Господинов поех ангажимента да оповестя бъдещите си намерения публично едва след навършване на три месеца от кончината на Динко. Верен на поетия ангажимент за радост на някои и за ужас на други, открито заявявам намерението си да се включа активно в състезанието за доверието на жителите на Община Мъглиж на 28.02.2021 год. Категорично заявявам, че като част от гражданското общество в Мъглиж и България решението ми е лично и към момента не е съгласувано с нито една партийна централа! Бъдете здрави!


image0 (9K)