Дубай за пореден път шашка света с безумен проект. Архитектите в Дубай изграждат първия хотел в света със собствена дъждовна гора.

Очаква се да отвори врати през 2018 г., Rosemont Hotel and Residences ще се похвали с над 2 милиона квадратни метра хотелско, жилищно и свободно пространство, изкуствен плаж и басейн със стъклен под, окачен над улиците на Дубай.

[ad id=“263680″]

..

Хотелът, проектиран от архитектите на ZAS, ще бъде настанен от 47-етажна кула, съседна на двойна кула от същата височина, която обитава 280 жилищни сгради.

Всички заведения за забавление – включително дъждовните гори от 75 000 квадратни метра – ще бъдат разположени на подиума в основата на двете кули.

Като град, известен с изкуствени острови и рекордна архитектура, Дубай без съмнение ще посрещне проекта за развитие на стойност 550 млн. долара с отворени обятия, тъй като той продължава да предефинира лукса.

[ad id=“225664″]

..

Пристигането в хотела е само по себе си преживяване. От картините е видно, че гостите веднага се поздравяват с динамични 3D прожекции, които ще ви отведат в тропическа гора или огромен аквариум.

След като влязат в основното фоайе, посетителите ще бъдат посрещнати от роботизирани пикола.

Гостите и жителите могат да използват боулинг алея на място, парк за трамплин или лазерна арена. Хотелът ще бъде управляван от Hilton Worldwide под марката Curio.

Седенето на върха на пет етажа в основата на двете кули е основната атракция на комплекса – джунглата от 75 000 квадратни фута, пълна с водопади, потоци и сензорна дъждовна система, която имитира климатът на дъждовните гори.

Също така в изкуствено създадената джунгла има праисторическо блато, вдъхновено от Джурасик, плувен басейн, плаж без пясък и кафене на дъждовните гори.

Това прави доста красива гледка.

Изобилието има много отличителни черти, включително сафари парк .

Ако се уморите да проучите тропическите гори, можете да се отправите към 25-ия етаж и да се потопите в безкрайния басейн със стъклено дъно, който предлага панорамна гледка към непрекъснато променящия се силует на града.

Дъното на басейна също е покрито със звездно осветление. Свързан със стъкления басейн е ултра-луксозен спа център и здравен клуб.

Превод Зарата


image0 (9K)