Дрехата хит през есента и зимата. Уникална!

Времето напоследък тотално се чална и градусите полудяха. Да се чуди човек кой сезон сме.

Но все пак есента е тук, а скоро и зимата ще се появи.

Преди време от jenata.blitz.bg ви показахме дрехите, които ще са хит тази есен.

Но когато говорим за зимата облеклото става малко по-сложно. Отрицателните градуси, които са присъщи на този сезон, често ни карат да се навличаме с много и дебели дрехи и да забравим за добрата визия в името на това да ни е топло.

Но оказа се, че е необходимо да пръскаме луди пари за термо бельо и дрехи, които да ни стоплят. Можем да постигнем всичко това само с една дреха, която вече имаме в гардероба си.

Друг плюс е, че правилно съчетана тя може да направи така, че хем да ни е топло през есента и зимата, хем да изглеждаме добре облечени.

Оказа се, че заместителят на термо бельото и дрехите, които са много скъпи, е едно обикновено полото (в повечето случай то е от кашмир). То ще ви помогне да се затоплите напълно и да си създадете стилни визии.

Затова от jenata.blitz.bg ви предлагаме да съчетаете полото с другите дрехи така, че хем да ви е топло през студените дни, хем да изглеждате добре.

Комбинация №1

Първият плюс на полото е, че то може перфектно да се съчетае и с роклите, които сте носили в по-топлите дни. То лесно може да се комбинира с рокля – облечете го под нея, а отгоре сложете якето, което носите в по-студените дни. Гумените ботуши ще добавят гръндж шик към външния ви вид.

Комбинация №2

Често полото е голям помощник в облеклото на жените, които обичат да носят кожени якета и отказват да се разделят с тях дори и в хладното време. Облечете поло под коженото яке и ви гарантираме, че студът няма да ви уплаши.

Комбинация №3

Третият вариант за комбинирано носене на полото през есента и зимата е да го облечете под пуловер, който обаче има широко/дълбоко деколте. Така хем ще се сгреете двойно – заради полото и пуловера, хем вратът ви ще е затоплен от яката на полото и няма да настинете в студеното време.

Бонус:

Холивудската актриса отдавна е открила плюсовете на полото, което освен, че топли тялото в студените дни, може и да е идеална комбинация за шикозен и модерен външен вид. Така например преди време тя облече бяло поло под викторианска риза със снежно бял свят и бухнали ръкави, а резултатът бе феноменален.

jenata.blitz.bg


image0 (9K)