Древногръцката богиня в теб според зодията

Съществува схващане, че у всяка жена се крие по една древногръцка богиня. Тази богиня отразява същността ни, а понякога изцяло покрива характера ни.

[ad id=“225664″]

Вижте на коя древногръцка богиня приличате според зодията:

Овен и Телец – Артемида – Феминистката

Тя в никакъв случай не остарява. Красива, умна, самостоятелна и не позволява на който и да е мъж да и влезе под кожата. Често използва представителите на силния пол и дори е способна да ги измами в името на успеха си.

Близнаци и Рак – Хера – Семейната жена

Бракът и семейството й са най-големите ценности за нея. Разбрана и деликатна жена, докато не засегнеш най-милите и неща.

[ad id=“263680″]

Лъв и Дева – Атина Палада – Кариеристката

Мъдра и интелигентна жена, свикнала всичко да прави сама. Има опасно силна интуиция и това, заедно с острия й ум, й позволява да расте в кариерата. Имате чувството, че в никога не се уморява, но ако милата й усмивка премине в режещ поглед, направо настръхвате.

Везни и Скорпион – Афродита – Съблазнителката

За тези жени възрастта няма значение. Те винаги могат да завъртят главата на който мъж си решат. Веднага усещат какво допада на съответния господин и му се представят в образа на идеалната жена. Опасни са.

Стрелец и Козирог – Деметра – Грижовната майка

Всъщност във всяка жена има по малко от тази богиня. Но при някои дами тя е обзела цялото им същество. Не ги интересува нищо, освен успеха и доброто на децата им. Понякога това се превръща в мания, която ограничава индивидуалната детска същност.

[ad id=“236993″]

Водолей и Риби – Хеката – Забавната хубавица

При нея всичко става с лекота и с усмивка на уста. Страхотно чувство за хумор, невероятно позитивно излъчване, винаги е заобиколена от хора, които искат да й бъдат приятели. Само като влезе в стаята и сякаш нещо те кара да се усмихнеш. Пълна с живот, увлича се от мистичното, вярва в предсказания.

Източник: dariknews.bg


image0 (9K)