Драма на стадиона под Аязмото! 5 000 тръпнат кой ще победи

Oтборите на Берое и Ботев (Пловдив) играят при резултат 0:0 в последен сблъсък от осминафиналите в турнира за купата на България. 5 000 зрители наблюдават продълженията и при ново равенство ще се изпълняват дузпи до излъчване на победителя.

Двубоят започна започна изключително равностойно, като първата интересна ситуация дойде чак в 18-ата минута, когато Вандерсон направи уникален пробив, след което подаде към Рубен Бригидо, който от няколко метра уцели Джонатан Перейра. Бранителят бе застанал на голлинията и по този начин предотврати сигурен гол.

В 28-ата минута Джонатан получи пас от Тодор Неделев, крайният бранител си поведе добре топката и шутира, но кълбото премина встрани от целта. Малко по-късно и Неделев пробва да изненада Душан Перниш с техничен шут от дистанция, но отново топката премина далеч от вратата.

Пет минути преди края на първата част Мартин Камбуров центрира към Борислав Цонев. Халфът стреля с глава, но право в ръцете на Даниел Кайзер.

В 57-ата минута Густаво Афонсо стреля по тревата, но Перниш спаси. Малко по-късно отново той пробва да се разпише, но право в ръцете на стража на домакините.

В 87-ата минута Вандерсон проби и центрира в наказателното поле, където обаче и резервата Меска, и Рубен Бригидо не успяха да засекат топката.

В 92-ата минута Кайзер се намеси решително. Иван Бандаловски шутира от малък ъгъл, но вратарят на “канарчетата” се справи със ситуацията.


image0 (9K)