Драматични събития завихрят героите в „Завинаги“

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“, драматични събития отново завихрят героите. Някои емоционални връзки са на път да се скъсат.

Щастливият бъдещ баща Акиф е в ужасна дилема. След разкритието на Есма, той се среща с Мехмед, който го осведомява за част от миналото на Санем. Акиф разговаря с годеницата си и тя му обяснява, че се е опитала да забрави миналото си като се е изолирала от света. Но когато той се е появил, е решила, че е платила дълговете за греховете в миналото си. Акиф е съсипан и си тръгва с думите, че изобщо не я познава. Санем обезумява от мъка.

Другата току-що придобила очертания връзка, тази между Гарип и Есма, отново е в криза. След обиколката по магазините и любвеобилния тон на Сирен в разговора ѝ по телефона с Гарип, Есма се отдръпва. Гарип отива в имението да се изяснят, но тя не иска да го приеме. Въпреки това адвокатът се качва в стаята ѝ опитва да ѝ разкаже какви са били до този момент отношенията с бившата му жена. Той иска разрешението ѝ да съобщи на Сирен за връзката му с нея, но тя категорично отказва.

Сюрея споделя с Осман за операцията на Бегюм, а той я пита дали да не отложат годежа, на което Сюрея отговаря, че точно в този момент семейството има нужда от празници.

Собственичката на магазина, в който Есра е управителка, се вижда с момичето и я успокоява, че изобщо не е повярвала на клеветите от Ипек. Мести я в друг обект. Фикрет разбира, че жена му е ходила при любимата му. Той намира Есра и ѝ казва, че е поискал развод от съпругата си. Тя му дава да разбере, че вероятно ще изчака, докато той приключи с брака си.

Плиткоумната Сирен дава Бурджу на Осман преди дойде семейство Боран да я поиска, както повелява традицията. За не я това са ненужни никому формалности.

Бегюм прави запис за Емир, ако не преживее операцията, но губи съзнание и детето я открива паднала на земята.

Ипек е подготвила сценария точно кога и къде да съобщи за развода, който иска Фикрет. Тя пуска бомбата пред двете семейства, събрали се за годежа на Осман и Бурджу. Естествено, бившата секретарка Есра не остава неоплюта от съперницата си.  Сирен отново  е във вихъра си в безброй неуместни забележки.

Какво още ще се случи в епизода, гледайте довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)